Ako sa dostať do formy po cisárskom reze

Cvičenie po pôrode. Foto: Shutterstock

Mám 24 rokov, som tri mesiace po pôrode a chcela by som sa spýtať, ako mám schudnúť po cisárskom reze a ako môžem cvičiť. Pred tehotenstvom som mala 50 kg, teraz mam 64. Polovicu tehotenstva som preležala na rizikovom. Nekojím. Chcela by som sa vrátiť k pôvodnej hmotnosti, poradíte mi, prosím?

Špeciálne pre cvičenie po pôrode sekciou sme pripravili video, ktoré nájdete na našom blogu. Nečinnosť treba nahradiť pohybom – napríklad aj prechádzkami s dieťatkom. Cvičiť po sekcii môžete začať už hneď po prvom mesiaci. Samozrejme, všetko závisí od stavu vašej svalovej hmoty a kondície pred pôrodom. Cviky po pôrode sa dajú realizovať v domácom prostredí bez problémov. V prípade, že nekojíte, máte o problém menej, takže môžete veriť v skorý pozitívny výsledok.

Vlado Zlatoš a Tina Zlatoš Turnerová

Vlado Zlatoš a Tina Turnerová
Vlado Zlatoš a Tina Turnerová

Táto manželská dvojica sa profesionálne zaoberá riešeniami problémov v oblasti nadváhy a obezity dospelých aj detí. Ako špecialisti na kondíciu, výživu a životosprávu pomáhajú nielen bežným ľuďom (najmä v otázkach formovania postavy), ale ich služby využívajú aj viacerí vrcholoví a olympijskí športovci. Záujemcovia môžu využiť ich cvičebné DVD a video materiály či zapojiť sa do kondičných skupinových cvičení.

„Obaja veríme, že pre našich klientov dokážeme nájsť nenásilnú a jednoduchú formu, ako dosiahnuť svoje kondičné, estetické i zdravotné ciele v dlhodobom horizonte. Naša pridaná hodnota je vo vedomostiach, pretože lepšie zdravie, vitalita aj kondícia prichádzajú až po lepšej informovanosti. Nikdy nie naopak.“

Text: Vlado Zlatoš a Tina Turnerová
Foto: Shutterstock

1/1
Zavrieť reklamu