Nová disciplína: Skok do stromu na bežkách

27. januára 2016

Nevyhnutná výbava: suspenzor, prilba, bežky! V Nórsku nemusí byť rovno polárna noc, aby dostali šialené nápady. Nová disciplína Skok do stromu na bežkách je výplodom skvelých lyžiarov,pre ktorých sú ostatné disciplíny hravo zvládnuté.

Nevyhnutná výbava: suspenzor, prilba, bežky! V Nórsku nemusí byť rovno polárna noc, aby dostali šialené nápady. Nová disciplína Skok do stromu na bežkách je výplodom skvelých lyžiarov, pre ktorých sú ostatné disciplíny hravo zvládnuté.

Keď víťazíte v každom zjazde sezóny, jazdíte freeride, či chodíte s Juliou Mancuso (Aksel Lund Svindal), ťažko sa Vám hľadá nová motivácia. Musíte posúvať hranice a učiť sa niečo nové. Tu príde skvelý nápad. Skok na lyžiach? To je málo. Skok na bežkách? Ani to neznie veľmi ťažko. Skok na bežkách do diaľky? Jednoduché! Poďme na to a skáčme do stromu, na bežkách!

Aksel chcel posunúť hranicu a jeho koleno v zjazde v Kitzbuheli kompresiu nevydržalo. Ocitol sa spolu s ďalšími dvoma zjazdármi v nemocnici. Jeho krajania posúvajú hranicu tiež. Či sa niekto z nich ocitne v nemocnici je z videa viac než zrejmé. Napriek suspenzoru ako povinnej výbave.

Har du lyst til å le litt?

Posted by Norge Rundt on Friday, January 15, 2016

1/1
Zavrieť reklamu