5 kníh pre zdravší život

22. marca 2017
5 kníh pre zdravší život. Foto: Shutterstock

Radi čítate a pracujete na sebe? Potom vás určite zaujmú práve tieto knihy.

1. Pilates

Knižka z edície Rýchlo a ľahko je praktickým pomocníkom pri dennom cvičení, má príjemný formát a peknú grafiku. Uznávaná inštruktorka Karen Smith ponúka päťminútové zostavy cvičení, ktoré môžete okamžite začleniť do vášho životného štýlu. Či už chcete mať plochejšie brucho, alebo túžite vniesť do svojho života pokoj, Pilatesove cvičenia z tejto knihy vám rýchlo a ľahko pomôžu.
Karen Smith, Slovart

Kniha Pilates.

Kniha Pilates.

2. Joga

Knižka z edície Rýchlo a ľahko prináša päťminútové zostavy cvičení uznávanej učiteľky jogy a autorky Christiny Brown. Zacvičte si kedykoľvek a naozaj kdekoľvek – v parku, doma, pri počítači či vo vlaku. Vyberte si cvičenie podľa toho, či sa chcete zbaviť stresu, zlepšiť si náladu, alebo dodať energiu.
Christina Brown, Slovart

Kniha Joga.

Kniha Joga.

3. Zdravý spánok

Renomovaný odborník opisuje, ako bojovať s únavou, nespavosťou, nočnými morami, chrápaním a problémami so spánkom detí. Ponúka istú cestu ku kvalitnému nočnému odpočinku s využitím prirodzených liečebných prostriedkov. Viac než 60 farebných umeleckých obrázkov podčiarkuje atmosféru a inšpiráciu prostredníctvom knihy.
Chris Idzikowski, Slovart

Kniha Zdravý spánok.

Kniha Zdravý spánok.

4. Meditácia

Praktická kniha s unikátnymi ilustráciami ukazuje, ako možno meditáciou dosiahnuť úľavu od stresu a úzkosti, navodiť hlboké uvoľnenie mysle a tela, rozvinúť tvorivosť a vytvoriť priestor na prejavenie sa našej pravej duchovnej podstaty. Majster meditácie David Fontana prevedie čitateľov po ceste sebaobjavovania a napokon aj sebanaplnenia.
David Fontana, Slovart

Kniha Meditácia.
Kniha Meditácia.

5. Cesta k zmysluplnému životu

Tibetský duchovný vodca píše o tom, ako naplniť jedinú túžbu všetkých ľudských bytostí – nájsť šťastie a dosiahnuť zmysluplný život. Naučí vás, ako prekonávať pocity hnevu a nedôvery či žiarlivosti a neistoty. Spoznáte hodnotu meditácie, niekoľké meditačné techniky či život Budhu.
Jeho svätosť 14. dalajláma, Slovart

Kniha Cesta k zmysluplnému životu.
Kniha Cesta k zmysluplnému životu.

Text: Redakcia a Panta Rhei
Foto: Shutterstock

1/1
Zavrieť reklamu