Test: športové GPS hodinky: TomTom Runner 3 Cardio Music

15. apríla 2017
TomTom Runner 3 Cardio Music

TomTom Runner 3 Cardio Music sú šikovné športové hodinky s príjemným vzhľadom a ešte príjemnejšími funkciami, ktoré vám nevybielia peňaženku.

Nové GPS hodinky od TomTom majú zabudovaný navigačný systém Route Exploration, vďaka ktorému možno do nich buď predinštalovať bežecké mapy, alebo jednoducho počas behu ťahať za sebou pomyselné klbko, ktoré vás dovedie bezpečne tam, odkiaľ ste štartovali.

Veríme, že bežcom, ktorí radi objavujú nové zákutia, padne táto funkcia vhod. Runner 3 Cardio Music má okrem GPS zabudovaný aj kompas. Hodinky vám rátajú aj kroky počas celého dňa či monitorujú spánok.

Ak by ste sa rozhodli vymeniť občas beh za iný šport, potom vedzte, že Runner 3 Cardio Music sú hodinky určené aj na cyklistiku, fitness a plávanie.

Hodinky majú funkciu cardio – dokážu merať pulz bez použitia hrudného pásu.

Zaujímavosťou je, že TomTom uviedol túto funkciu na trh ako prvý. Vzhľadom sa Runner 3 Cardio Music od svojich predchodcov veľmi nelíši, je len o čosi tenší a jemnejší, na zápästí sedí pohodlne.

Ovládanie TomTom Runner 3 Cardio Music je rovnaké ako pri predchádzajúcich modeloch tejto značky. Slúži naň tlačidlo pod displejom, ktorým sa pohybujete doprava a doľava, nahor a nadol. Toto ovládanie je dostatočne intuitívne na to, aby vás hodinky neotrávili ešte predtým, ako vyštartujete, alebo aby vás počas behu príliš nerozptýlilo a neohrozilo.

Veľmi príjemnou črtou hodiniek je to, že slúžia aj ako prehrávač hudby, pričom sa do nich zmestí úctyhodných 500 piesní. K hodinkám prislúchajú aj bezdrôtové slúchadlá, nemusíte si teda robiť starosti s výdavkami navyše.

TomTom uvádza 11-hodinovú výdrž batérie pri zapnutom GPS, v prípade jednoduchého monitorovania aktivít by mala vydržať celé tri týždne!

Je rok 2017 a TomTom kráča s dobou. Ak teda máte chuť, stiahnite si do svojho smartfónu appku TomTom MySports, vďaka ktorej budete mať o svojich bežeckých pokrokoch dobrý prehľad.

TomTom Runner 3 Cardio Music
www.vzdy.sk, od 259 €

1/1
Zavrieť reklamu