Osem zlozvykov, ktoré nám idú vo fitku na nervy

8. decembra 2023
Leziete v posilňovni ľuďom na nervy? Foto: Shutterstock

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, či je vaše správanie a zvyky v telocvični každému po chuti? Pozrite sa na všetky tie veci, ktoré ľuďom v posilňovni lezú na nervy.

1. Vyšiel včera najnovší album vašej obľúbenej kapely? To je síce pekné, ale ostatných vo fitku to naozaj nemusí zaujímať. Hudba patrí do slúchadiel a nepúšťa sa cez reproduktor.

Season 2 Ugh GIF by The Lonely Island - Find & Share on GIPHY

2. Prichádzate po prvýkrát do fitka a neviete, ako fungujú jednotlivé stroje? Opýtajte sa zamestnancov alebo tých, ktorých vidíte trénovať. Mali by ste to urobiť z dvoch dôvodov: aby ste si neublížili a aby ste sa niečo nové naučili. Radšej sa raz naučiť jeden cvik dobre, ako si poškodiť chrbát, či kolená – čo myslíte?

Gym Fail GIF - Find & Share on GIPHY

3. Smartfónové dobrodružstvá sú osobitnou kapitolou. Ak telefón nepotrebujete k cvičeniu, nechajte ho v šatni. Rovnako si počas rýchlej chôdze na páse alebo páuz nevybavujte telefonáty. Nikoho vo fitku váš súkromný a pracovný život nezaujíma.

Turn It Off Reaction GIF by Robert E Blackmon - Find & Share on GIPHY

4. A čo selfies – potrebujete ich k životu? Chodíte cvičiť pre seba alebo pre to, že o tom potrebujete informovať svet? (Odpoveď asi poznáme.)

Awkward The Challenge GIF by 1st Look - Find & Share on GIPHY

5. Sedíte na lavičke posilňovacieho stroja a rozprávate sa s kamošmi? Možno by niekto stroj, ktorý zbytočne zaberáte, rád použil na cvičenie. Neblokujte ho.

Homer Simpson Fashion GIF - Find & Share on GIPHY

6. Príliš veľa voňavky. Do posilňovne vám stačí dezodorant, parfum si nechajte na večer.

Perfume Smell GIF by 1091 - Find & Share on GIPHY

7. Cvičíte bez uteráka pod chrbtom. Mokrý spotený fľak, ktorý po vás na lavičke ostane, je veľmi nehygienická záležitosť.

Happy Homer Simpson GIF - Find & Share on GIPHY

8. Keď si raz vezmete činky zo stojana, myslite na to, že po dokončení cviku ich máte vrátiť na pôvodné miesto. Vo fitku predsa necvičíte jediní na svete.

Working Out Lifting Weights GIF by Chance The Rapper - Find & Share on GIPHY

Text: Redakcia
Foto: Shutterstock, Giphy

1/1
Zavrieť reklamu