Ozón a jeho zázračné liečivé účinky

14. júna 2017
Ozón lieči kĺby, chrupavky a zápaly. Foto: Shutterstock

V tele každého človeka sú škodlivé látky, ktorým sa hovorí voľné radikály. Tie spôsobujú oxidačný stres v bunkách a tým páchajú škody. Ozón, v prípade, že príde do kontaktu s takouto škodlivou látkou jej odovzdá jeden zo svojich atómov kyslíka a tým ju neutralizuje.

Ozón tiež veľmi silne vplýva na imunitný systém. Ak niekomu imunita pracuje nadmerne, ako pri auto-imunitných chorobách, ozón ju upokojí. Naopak, oslabenú imunitu ozón znovu naštartuje tým, že stimuluje cytokíny, molekuly, ktoré prenášajú informácie medzi bunkami a tým im umožňujú reagovať na poškodenia a tlmiť zápaly.

Ozón dokáže neutralizovať škodlivé látky.
Ozón dokáže neutralizovať škodlivé látky.

Okrem vyššie spomenutého, ak ozón nepôsobí sám, ale v tandeme s inými prospešnými látkami, pomôže im jednoduchšie preniknúť do tela a tým urýchli proces hojenia, spevňovať cievne steny a vo veľkej miere pomáha ľudskému telu v obnove kĺbov, chrupaviek a okolitých tkanív.

Ozón do každej domácnosti

Vedeckému tímu z talianskej Univerzity v Padove sa však podaril majstrovský kúsok – stabilizovali ozón do podoby emulzie Ozonicon®, ktorú môže využiť každý, koho trápi bolesť alebo zápal. Okrem ozónu totižto obsahuje aj účinné látky ako glukozamín a chondroitín sulfát, najznámejšie a najúčinnejšie látky pomáhajúce pri liečbe kĺbov a pôsobiace proti opotrebovaniu chrupavky.

 Ozonicon® obsahuje najznámejšie a najúčinnejšie látky pomáhajúce pri liečbe kĺbov a pôsobiace proti opotrebovaniu chrupavky.
Ozonicon® obsahuje najznámejšie a najúčinnejšie látky pomáhajúce pri liečbe kĺbov a pôsobiace proti opotrebovaniu chrupavky.

Viac informácií: ozonicon.sk/

1/1
Zavrieť reklamu