Naučte svoje deti lyžovať v detskom lyžiarskom klube

14. septembra 2017
Detská lyžiarska škola

Board Academy ponúka pre rodičov detí od 5 rokov možnosť stať sa členom detského lyžiarskeho klubu a zúčastniť sa atraktívneho celoročného, ale nenáročného programu.

Klub má hlavný celoročný program v telocvični a na snehu, pričom má za cieľ naučiť deti dokonalú techniku lyžovania už v nízkom veku.

Zameriavame sa na všetky techniky v zjazdovom lyžovaní a hravou formou prostredníctvom študovaných odborníkov z FTVŠ sprevádzame vaše deti dobrodružstvom na lyžiach v nádhernom prostredí rakúskych hôr.

Objem tréningov je nastavený tak, aby deti neboli vyčerpané a zvládali v prvom rade školské povinnosti a tiež ďalšie záujmy.

Klub nie je cielený ako pretekársky oddiel s ambíciami vyhrávať za každú cenu. Našim cieľom je vytvoriť u detí vzťah k lyžovaniu a naučiť ich všetky techniky v rôznych podmienkach, ktoré príroda a strediská poskytujú.

Cieľom Board Academy je vytvoriť u detí vzťah k lyžovaniu a naučiť ich všetky techniky v rôznych podmienkach, ktoré príroda a strediská poskytujú. Foto: Shutterstock
Cieľom Board Academy je vytvoriť u detí vzťah k lyžovaniu a naučiť ich všetky techniky v rôznych podmienkach, ktoré príroda a strediská poskytujú. Foto: Shutterstock

Pretože sme odborníci aj v oblasti snowboarding, vieme ponúknuť po dohode aj lekcie snowboardingu na vybraných výjazdoch.

Prevádzkujeme aj obchod a požičovňu so zimným výstrojom a preto vieme poskytnúť zaujímavé ceny na tovar, požičovňu a servis.

Bonusom k zimnému porgramu je aj možnosť zúčastňovať sa našich letných aktivít v prímorských destináciach, kde organizujeme kurzy windsurfingu, kitingu a paddleboardingu.


Na tréningoch v telocvični a na snehu sa vám venujú študenti, alebo absolventi Fakulty telesnej výchovy a športu.

Prihlásiť sa môžete na tel. číslach 0903468746, 0905789869, alebo mailovej adrese info@boardacademy.sk

Board Academy ponúka aj profesionálne lekcie snowboardingu. Foto: Shutterstock
Board Academy ponúka aj profesionálne lekcie snowboardingu. Foto: Shutterstock

Tréningy v telocvični:

pondelok: 16:30 – 18:00
streda: 17:00 – 18:30

Tréningy na snehu:

počas zimných mesiacov 12 dní na snehu typicky vo viacdňových kempoch /prázdniny a predĺžené víkendy / voliteľné kempy na ľadovcoch na jeseň a jar.

Ďalšie aktivity:

  • paddleboarding a kanoistika v Karloveskej zátoke
  • windsurfing na Seneckých jazerách
  • windsurfové kempy na Pelješaci /Chorvátsko/

Viac informácií: www.boardacademy.sk

Foto: Shutterstock

1/1
Zavrieť reklamu