Snowboardový klub pre deti v nádhernom prostredí rakúskych hôr

3. októbra 2017
Snowboard klub pre deti v Rakúsku.

Vďaka Board Academy sa môžu deti naučiť snowboardovať v Rakúsku pod dohľadom skúsených lektorov. Členstvo v detskom snowboardovom klube je pre deti od 7 rokov, kde sa môžu zúčastňovať atraktívneho celoročného, ale nenáročného programu.

Klub má hlavný program v telocvični a na snehu, pričom má za cieľ naučiť deti rôzne techniky jazdy na snowboarde. Zameriavame sa aj na freestyle a freeride. Hravou formou prostredníctvom študovaných odborníkov z FTVŠ sprevádzame a učíme vaše deti na snowboardoch v nádhernom prostredí rakúskych hôr.

Objem tréningov je nastavený tak, aby deti neboli vyčerpané a zvládali v prvom rade školské povinnosti a tiež ďalšie záujmy. Klub nie je cielený ako pretekárky oddiel s ambíciami vyhrávať za každú cenu. Našim cieľom je vytvoriť u detí vzťah k snowboardingu a naučiť ich všetky techniky v rôznych podmienkach, ktoré príroda a strediská poskytujú.


Board Academy prevádzkuje aj vlastný obchod a požičovňu so zimným výstrojom a vieme poskytnúť zvýhodnené ceny na tovar, požičovňu a servis.

Bonusom k zimnému programu je aj možnosť zúčastňovať sa našich letných aktivít v prímorských destináciach, kde organizujeme kurzy windsurfingu, kitingu a paddleboardingu.

Na tréningoch v telocvični a na snehu sa vám venujú tréneri Fakulty telesnej výchovy a športu.

Prihlásiť sa môžete na tel. číslach 0903468746, 0905789869, alebo mailovej adrese info@boardacademy.sk

Tréningy v telocvični:

pondelok: 16:30 – 18:00
streda: 17:00 – 18:30

Tréningy na snehu:

Počas zimných mesiacov 12 dní na snehu typicky vo viacdňových kempoch /prázdniny a predĺžené víkendy/
voliteľné kempy na ľadovcoch na jeseň a jar

Ďalšie aktivity:

  • paddleboarding a kanoistika v Karloveskej zátoke
  • windsurfing na Seneckých jazerách
  • windsurfové kempy na Pelješaci /Chorvátsko/
1/1
Zavrieť reklamu