Potrebuješ motiváciu začať behať? Vyhraj profesionálnu prípravu na ČSOB marathon 2018

13. decembra 2017
Pripravte sa na beh svojho života - vyhrajte prípravu na 13. ročník ČSOB Bratislava Marathon.

Pripravte sa profesionálne na beh svojho života! V Bratislave sa opäť prvý aprílový víkend roku 2018 uskutoční veľká medzinárodná športová udalosť – 13. ročník ČSOB Bratislava Marathon.

ČSOB Bratislava Marathon je jedným z najznámejších bežeckých podujatí na Slovensku. Chcete byť aj vy jeho súčasťou?

Počas maratónskeho víkendu si môžete vybrať z niekoľkých disciplín od najkratších tratí pre deti až po kráľovskú disciplínu, ktorou je maratón.

Pre tých, ktorí ešte naberajú odvahu prihlásiť sa do jednej z disciplín, je tu na facebookovom profile ProCare a.s. súťaž „Pripravte sa s nami na beh svojho života“.

O čo súťažíte?

4 výhercovia súťaže získajú:

Ako sa prihlásiť do súťaže?

Prihlásiť do súťaže „Pripravte sa s nami na beh svojho života“ sa môžete na oficiálnom Facebook profile ProCare a.s.. Pod súťažný príspevok napíšte do komentára, že máte záujem vyhrať balík obsahujúci: komplexnú prípravu na ČSOB marathon, štartovné na 10 km beh alebo ½ maratón, celoročnú osobnú starostlivosť v ProCare.

Žrebovanie 4 výhercov cien sa uskutoční po ukončení súťaže dňa 3. 1. 2018. Viac informácií o pravidlách súťaže „Pripravte sa s nami na beh svojho života“ nájdete tu.

Kto bude váš tréner?

Prípravu na beh vášho života bude viesť úspešná slovenská bežkyňa Romana Komárňanská. Romana sa pravidelne umiestňuje v pretekoch od 5 do 42 kilometrov na najvyšších priečkach. V roku 2015 bola druhá na majstrovstvách Slovenska v maratóne.

Úspešná slovenská bežkyňa Romana Komárňanská bude pripravovať výhercov na bežecké preteky.
Úspešná slovenská bežkyňa Romana Komárňanská bude pripravovať výhercov na bežecké preteky.

Behu sa venuje takmer neustále, trénuje sama, ale má aj svojich zverencov. Behu sa venuje denne hodinu až dve, k tomu pridáva iné pohybové aktivity a regenerácia. Pre svojich zverencov pripravuje tréningové plány a aj ich vedenie. Na mieru ušitý tréningový plán od Romany Komárňanskej sa môžete tešiť aj vy.

Čo bude zahŕňať príprava na ČSOB marathon s Romanou?

Okrem spoločnej komunikácie na pravidelnej báze, vám Romana pripraví tréningový plán, ktorý zohľadní vaše pracovné či rodinné povinnosti. Môžete sa tešiť aj na spoločný tréning.

Viac informácií priebežne nájdete na: www.procare.sk a tiež na oficiálnom Facebook ProCare profile www.facebook.com/ProCareSK/

1/1
Zavrieť reklamu