Bardejovské kúpele – oáza zdravia a oddychu

17. decembra 2017
Kúpele Bardejov

Počas roka žijeme veľmi aktívne a nemáme toľko času, aby sme sa venovali sebe a dopriali si veci, ktoré naše telo zregenerujú, pôsobia preventívne a môžeme pri nich úplne vypnúť.

Ako oáza pokoja a oddychu v našom celoročnom kolotoči povinností preto pôsobí prostredie a možnosť využiť relaxačné a skrášľovacie procedúry v Bardejovských Kúpeľoch.

Kúpele Bardejov

Kúpele BardejovTu v kúpeľoch vedia ponúknuť všetky príjemné a užitočné aktivity naraz – od zdravej stravy, cez liečebné a relaxačné procedúry až po možnosti na aktívny pohyb.  A to všetko uprostred neznečisteného prostredia lesoparku.


Bardejovské Kúpele sa nachádzajú na severovýchode Slovenska, 5 km od historicky významného stredovekého mesta Bardejov zapísaného v zozname Svetového dedičstva UNESCO. Výskyt liečivých minerálnych vôd v tichom malebnom prostredí prevažne ihličnatých lesov podmienil vznik a rozvoj malebného kúpeľného mesta.

Bardejovské kúpele majú blahodarný vplyv predovšetkým na liečbu chorôb tráviaceho, obehového ústrojenstva, ochorení obličiek a močových ciest, dýchacích ciest, pohybového a nervového ústrojenstva.

Geografická poloha, mikroklíma, prírodné prostredie a minerálne vody majú blahodarný vplyv predovšetkým na liečbu chorôb tráviaceho, obehového ústrojenstva, ochorení obličiek a močových ciest, dýchacích ciest, pohybového a nervového ústrojenstva.

Pobyt v Bardejovských Kúpeľoch je možný pre pacientov zdravotných poisťovní, samoplatcov, aj rodiny s deťmi. V ponuke sú týždňové, víkendové aj kratšie relaxačné pobyty v rôznych hoteloch a penziónoch.

Ubytovanie v kúpeľoch v Bradejove - izba v hoteli Alexander

Počas celého roka je otvorené moderné Wellness SPA (bazénový a saunový svet) v hoteli Ozón, počas leta funguje letné kúpalisko s vyhrievanou vodou. Pre náročné klientky, ktoré v kúpeľoch hľadajú aj možnosti na skrášlenie, ponúkajú kúpele v BEAUTY STUDIU kozmetické ošetrenie tváre aj prístrojové tvarovanie postavy.


V areáli kúpeľov sa nachádzajú aj tenisové kurty, kino, skanzen, turistické chodníky, cyklistické single tracky a obľúbená kyslíková dráha – kilometrový chodník uprostred lesa, kde si klienti môžu otestovať svoju kondíciu.

Kúpele Bardejov
Kúpele Bardejov

Medzi najznámejšie návštevníčky kúpeľov patrila cisárovná Alžbeta, známa ako Sissi. Jej návšteve je venovaný Muzeálny apartmán otvorený pre verejnosť, ktorý sa nachádza v liečebnom dome Alžbeta.

Na ubytovanie je zase určený apartmán zariadený v štýle Sissi, ktorý si klienti môžu vopred rezervovať a nadýchať sa tak jedinečnej atmosféry a luxusu hodného cisárovnej.

Wellness v kúpeľoch Bardejov
Wellness v kúpeľoch Bardejov

Sissi pri svojom odchode z kúpeľov povedala: „Cítim sa znova zdravá a svieža, cítim sa ako osemnásťročná“. A takýto pocit môžete zažiť po vašom pobyte v Bardejovských Kúpeľoch aj vy.

Informácie a rezervácie: 054/4774470 (4460,4450), marketing@kupele-bj.sk, www.kupele-bj.sk

1/1
Zavrieť reklamu