Limitovaná kolekcia fialka – veľmi jemná starostlivosť pre Vaše hebké vlasy a mladistvú pokožku

22. februára 2018
Manufaktura, fialka

Pri príležitosti stého výročia založenia republiky, sa Manufaktura rozhodla pre jarné a letné mesiace uviesť naozaj jedinečnú limitovanú kolekciu. V dizajne a vôni starých čias Prvej republiky inšpirovanú, v zložení na moderných trendoch pre maximálnu šetrnosť voči pokožke založenú.

Celá kolekcia je sprevádzaná blahodarnými výťažkami z fialiek, ktoré pre svoje hydratačné, zjemňujúce a omladzujúce účinky stáli už pred sto rokmi za tajomstvom obdivovanej pleti. V jej nostalgickej vôni nájdete nežne pôvabné tóny fialkových kvetov.

Objavte v kozmetických prípravkoch kúzlo Prvej republiky a urobte svoju pleť mladistvo zamatovú a vlasy voňavé a hebké. Pocit blaženosti zaručený…

Zvláčňujúce jemné rastlinné mydlo s fialkou, glycerínom a mandľovým olejom (150 g)

cena: 5,15 €

Zvláčňujúce jemné rastlinné mydlo s fialkou, glycerínom a mandľovým olejom.
Zvláčňujúce jemné rastlinné mydlo s fialkou, glycerínom a mandľovým olejom.

Len ťažko by ste za čias Prvej republiky našli typickejší kozmetický prípravok než je pevné mydlo, a tak v našej kolekcii nesmie chýbať.

Zvláčňujúce jemné rastlinné mydlo s prírodnými olejmi, hydratačnou fialkou, glycerínom a výživným mandľovým olejom zahalí vaše rúčky do bohatej peny, dodá im pocit skutočnej čistoty a zanechá ich krásne svieže, hebké a znamenite prevoňané.

Veľmi jemný sprchovací gél & vlasový šampón s fialkou a mandľovým olejom (215 ml)

cena: 6,75 €

Veľmi jemný sprchovací gél a  šampón 2v1 s fialkou a mandľovým olejom
Veľmi jemný sprchovací gél a  šampón 2v1 s fialkou a mandľovým olejom

Veľmi jemný sprchovací gél & šampón s cennými prírodnými ingredienciami robí vlas hebkým, vracia mu stratený jas a zvyšuje lesk, pokožku zanecháva sviežu a mladistvo zamatovú.

Vďaka unikátnemu modernému zloženiu s vysoko koncentrovanými umývacími zložkami na báze kokosového a olivového oleja a cukru, obohateným o hydratačný a posilňujúci výťažok z fialky, starajúci sa mandľový olej, upokojujúci panthenol a zvláčňujúce obilné výťažky intenzívne pení a jeho spotreba je až o 1/3 nižšia ako u bežných prípravkov tohto typu.

A navyše: dodá jedinečný pocit čistoty, znamenite vonia a neobsahuje SLES, čo si dnešná moderná doba často vyžaduje.

Ideálny regeneračný krém na ruky s fialkou, mandľovým olejom a panthenolom (75 ml)

cena: 5,95 €

Ideálny regeneračný krém na ruky s fialkou, mandľovým olejom a panthenolom
Ideálny regeneračný krém na ruky s fialkou, mandľovým olejom a panthenolom

Udržať svoje ruky krásne nemusí byť umením. Výnimočný regeneračný krém na ruky s hydratačnou fialkou, výživným mandľovým olejom a bambuckým maslom, zvláčňujúcim ovseným výťažkom, upokojujúcim panthenolom a alantoínom je ideálnou starostlivosťou pre každé rúčky.

Jedinečná receptúra tohto krému, bohatá na účinné prírodné ingrediencie, ich pomôže zanechať sviežo mladistvé, hebké a krásne prevoňané. Presvedčte sa sami…

Vysoko ošetrujúci balzam na pery s fialkou, mandľovým olejom a včelím voskom (4,2g)

cena: 4,8 €

Vysoko ošetrujúci balzam na pery s fialkou, mandľovým olejom a včelím voskom
Vysoko ošetrujúci balzam na pery s fialkou, mandľovým olejom a včelím voskom

Pekné pestované pery sú okrasou každej ženy, je teda dôležité venovať im náležitú pozornosť.

Prírodný balzam na pery s hydratačným a omladzujúcim výťažkom z fialky, včelím voskom, zvláčňujúcim arganovým a avokádovým olejom, bambuckým maslom a vitamínom E je ideálnou starostlivosťou, ktorá poskytne perám znamenitú regeneráciu, potrebnú vlahu a výživu a zanechá ich zamatovo hebké. Vaše pery Vám poďakujú, ak ich budete pravidelne rozmaznávať touto blahodarnou pomádou.

Omladzujúca hydratačná & revitalizujúca pleťová hmla s výťažkami z fialiek a mandlí (155ml)

cena: 10,55 €

Omladzujúca, hydratačná a revitalizujúca tvárová hmla s výťažkami z fialiek a mandlí
Omladzujúca, hydratačná a revitalizujúca tvárová hmla s výťažkami z fialiek a mandlí

Jemná pleť je mnohokrát dôležitejšia než nové šaty. Dodajte svojej pleti prekvapujúcu krásu a prirodzený vzhľad mladosti a udržujte ju ráno aj večer stále pestovanú. Ideálnym prípravkom na tento účel je pleťová hmla s hydratačným extraktom z fialky a rebarbory, ošetrujúcim mandľovým olejom, upokojujúcim panthenolom, alantoínom a kyselinou mliečnou.

Presvedčte sa sama, ako sa Vaša pleť krásne rozjasní, zušľachtí a vypne. Používajte pre ranné a večerné dočistenie pleti a na osvieženie a hydratáciu kedykoľvek počas dňa.

Fialkový sirup (250 ml)

cena: 6,35 €

Fialkový sirup
Fialkový sirup

Lahodný poctivý sirup s výťažkami a omamnou vôňou čarovných fialiek a 80% prírodnou šťavou z červeného hrozna urobí z Vašich miešaných nápojov hotové skvosty. Záleží len na Vás, či ho zmiešate so sódou, sektom alebo znamenitým ginom (obľúbeným za Prvej republiky), pocit blaženosti v každom prípade zaručený.

Vyskúšajte znamenité tipy pre lahodné miešané nápoje:

Osviežujúca fialková limonáda

Ingrediencie

fialkový sirup, sóda, šťava z citróna

Postup

Ráčte pohár s časti ľadom naplniť, pridať pár kvapiek fialkového sirupu (odporúčame zriediť 1:10) a citrónovou šťavou dochutiť. Následne sódou zaliať a na lahodnej osviežujúcej limonáde si náramne pochutnať.

Skvostný fialkový Gin Fizz

Ingrediencie

1cl fialkový sirup, 4cl gin, 1cl šťava z citróna, 10cl perlivá voda, pár kociek ľadu, plátok citrónu.

Postup

Na dosiahnutie najlahodnejšej chuti odporúčame použiť šejker. Vložte do neho pár kociek ľadu a všetky ďalšie ingrediencie, s výnimkou sódy. S väčšou silou premiešajte a nalejte do vyššieho pohára. Dolejte sódu a servírujte.

1/1
Zavrieť reklamu