Zlatý Bažant Radler 0,0% Light sa rozrastá o ďalšie novinky

18. apríla 2018
Heineken Radler

Do rodiny Radlerov 0,0% Light značky Zlatý Bažant pribúdajú dve obľúbené príchute so zníženým obsahom cukru a 0,0% obsahom alkoholu.

Spríjemnite si ranný beh, posedenie s priateľmi, ale aj blížiace sa letné obdobie s osviežujúcimi novinkami Zlatý Bažant Radler 0,0% Citrón – Baza – Mäta Light a Zlatý Bažant Radler 0,0% Levanduľa & Čierna Ríbezľa Light.

Zlatý Bažant Radler 0,0% Citrón – Baza – Mäta Light v sebe ukrýva dokonalú harmóniu sviežich chutí citróna, bazy a mäty.


Toto 100% prírodné ovocné osvieženie obsahuje o 30% menej cukru oproti klasickej verzii, a to bez umelých sladidiel, farbív alebo konzervantov. Ak preferujete niečo ovocnejšie, máme pre Vás Zlatý Bažant Radler 0,0% Levanduľa & Čierna Ríbezľa Light, ktorá Vás dostane svojou ríbezľovou chuťou.

Spríjemnite si leto s Heineken Radler
Spríjemnite si leto s Heineken Radler

Novinka predstavuje spojenie dvoch nezameniteľných chutí – voňavej levandule a sviežej ríbezle so zníženým obsahom cukru o 30%, rovnako bez umelých sladidiel, farbív alebo konzervantov.


Radlery Zlatý Bažant 0,0% obsahujú široké spektrum prírodných cukrov – okrem sacharózy, glukózy a fruktózy obsahujú aj maltózu. Glukóza a fruktóza pochádzajú z ovocných štiav, pričom maltóza, nazývaná aj sladovým cukrom, sa získava priamo z jačmeňa.

Heineken Radler
Heineken Radler
1/1
Zavrieť reklamu