Májové novinky Manufaktura

11. mája 2018
Nežná odličovacia starostlivosť Manufaktura

Naša pokožka je v dnešnej priemyselnej dobe neustále vystavovaná pôsobeniu škodlivých látok, ktoré spôsobujú precitlivenosť pokožky a oslabujú jej obranyschopnosť. Pokožka na tvári je citlivejšia ako ostatné časti tela a preto je potrebné venovať jej starostlivosti zvýšenú pozornosť.

Základom správnej starostlivosti o pleť je pravidelné a kvalitné čistenie pleti, ktoré zbavia pleť nečistôt a ideálne ju pripravia pre prijímanie účinných látok z hydratačných a regeneračných pleťových prípravkov.

Doprajte svojej pleti preto extra jemnú a šetrnú starostlivosť s kozmetikou Sedmokráska od českej značky Manufaktura pre dokonalé odlíčenie od založenú na vysokom obsahu prírodných ingrediencií bez alergénnych parfumov, parabénov, alkoholu a ropných produktov.

Novinky sú v predaji od 1.5.2018.

Jemné odličovacie mlieko s mandľovým olejom a sedmokráskou pre citlivú pokožku

215 ml, Manufaktura, cena: 8 €

Jemné odličovacie mlieko s mandľovým olejom a sedmokráskou pre citlivú pokožku
Jemné odličovacie mlieko s mandľovým olejom a sedmokráskou pre citlivú pokožku

Pravidelné kvalitné odličovanie je základom starostlivosti o pleť, bez ktorého je používanie najlepšieho pleťového krému takmer zbytočné.

Jemné odličovacie mlieko rastlinného pôvodu s výťažkom zo sedmokrásky, mandľovým olejom, ovseným beta-glukánom,
kyselinou mliečnou, vitamínom E a panthenolom dokonale odstráni make-up a ďalšie nečistoty, ktoré sa na pokožke počas dňa usadzujú.

Mimoriadne šetrná receptúra bez obsahu farbív, alergénnych parfumov, parabénov, alkoholu a ropných produktov je ideálna aj pre citlivú pokožku vrátane odlíčenia očí. Hydratuje a vyživuje pleť, pomáha jej regenerácii a dodáva pocit hebkosti.

Po odlíčení mliekom odporúčame dočistenie pleti pleťovou vodou, ktorá pomôže stiahnuť póry, a zabráni tak ich upchatiu nečistotami.

Upokojujúca pleťová voda s mandľovým olejom a sedmokráskou pre citlivú pokožku

Manufaktura, cena: 6 €

Upokojujúca pleťová voda s mandlovým olejem a sedmikráskou pre citlivú pokožku, cena 149 Kč
Upokojujúca pleťová voda s mandlovým olejem a sedmikráskou pre citlivú pokožku, cena 149 Kč

Jemná pleťová voda so sedmokráskou, ovseným výťažkom, mandľovým olejom, panthenolom a kyselinou mliečnou je ideálna k rannému i večernému dočisteniu pleti.

Hydratuje, upokojuje a pomáha stiahnuť póry, čím zabraňuje ich upchávaniu nečistotami. Zanecháva pleť čistú, jemnú a chránenú pred podráždením. Mimoriadne šetrná receptúra bez obsahu farbív, alergénnych parfumov, parabénov, alkoholu a ropných produktov je ideálnou starostlivosťou o citlivú pokožku.

Jemná olejová odličovacia emulzia na oči & tvár pre citlivú pokožku

155 ml, Manufaktura, cena: 7,6 €

Jemná olejová odličovacia emulzia na oči & tvár pre citlivú pokožku 155 ml, Manufaktura,
Jemná olejová odličovacia emulzia na oči & tvár pre citlivú pokožku 155 ml, Manufaktura,

Jemný dvojfázový odličovač pleti i očí s funkciou ľahkého, len nepatrne mastného čistiaceho oleja a tonika, si rýchlo zamilujete. Po pretrepaní sa v produkte spoja obe časti – odličovací olej obsahujúci prírodné emolienty a vodná fáza s aktívnymi látkami – upokojujúcou sedmokráskou a panthenolom, hydratačnou kyselinou mliečnou a upokojujúcim výťažkom z morských rias.

Len niekoľkými ťahmi rýchlo a pohodlne z pleti vyčistíte vodeodolný make-up a maskaru, pot, prach a ďalšie nečistoty a zanecháte pleť dokonale čistú, jemnú a starostlivo hydratovanú. Vďaka šetrnej receptúre s bezalergénnou parfumáciou je tento výnimočný odličovač vhodný pre všetky typy pleti, obzvlášť pre suchú a citlivú.


Sortiment marhuľovej a sedmokráskovej kozmetiky rozširuje samoopaľovací pleťový a telový fluid s unikátnou prírodnou ingrediencií DHA s bio certifikátom ECOCERT. Druhou potom extra jemný gél na intímnu hygienu so sedmokráskou a kyselinou mliečnou.

Samoopaľovací pleťový & telový fluid s marhuľovým olejom a beta-glukánom

100 ml, cena: 12 €

Samoopaľovací pleťový & telový fluid s marhuľovým olejom a beta-glukánom 100 ml, cena 12 €
Samoopaľovací pleťový & telový fluid s marhuľovým olejom a beta-glukánom 100 ml, cena 12 €

Opálený vzhľad je pre mnohých symbolom zdravia, krásy a príťažlivosti. Slnečné lúče alebo solárium však pokožke dlhodobo nesvedčia – UV lúče pri tomto spôsobe opaľovaní prenikajú až do spodnej vrstvy pokožky, čím nenávratne ovplyvňujú a poškodzujú kožné bunky a urýchľujú tak starnutie pleti. Ideálnou cestou, ako získať zlatisto hnedú pleť, sú samoopaľovacie prípravky, ktoré pôsobia v najvrchnejšej vrstve pokožky. Vyskúšajte náš pleťový a telový fluid s unikátnou prírodnou neškodlivou samoopaľovacou ingredienciou DHA (s bio certifikátom ECOCERT), marhuľovým, mandľovým a jojobovým olejom a ovseným beta-glukánom. Vykúzli na Vašej pokožke atraktívny zlato-hnedý tón a zanechá ju hebkú a starostlivo hydratovanú.

Návod na použitie:

Aplikujte rovnomerne na odlíčenú pleť a telo, pre dosiahnutie ideálneho účinku odporúčame vykonať pred aplikáciou peeling pokožky. Osobitnú pozornosť venujte oblasti okolo obočia a vlasov. Po aplikácii si dôkladne umyte ruky. Ideálne uchovávať v chladničke.

Optimálna frekvencia použitia = 1-2x týždenne alebo podľa potreby.

Jemný umývací balzam na intímnu hygienu so sedmokráskou a kyselinou mliečnou

155 ml, cena: 7 €

Jemný umývací balzam na intímnu hygienu so sedmokráskou a kyselinou mliečnou 155 ml,
Jemný umývací balzam na intímnu hygienu so sedmokráskou a kyselinou mliečnou 155 ml,

Mimoriadne jemný umývací balzam z rastlinných olejov bez obsahu mydla so sedmokráskou, ovseným beta-glukánom a kyselinou mliečnou je ideálnou každodennou starostlivosťou pre intímne partie. Obnovuje a udržuje ich potrebné mierne kyslé prostredie, upokojuje, hydratuje a dodáva pocit nežnej čistoty. S bezalergénnou parfumáciou.

1/1
Zavrieť reklamu