Vylaďte svoju low-carb a keto stravu na maximum – skúste netradičné raňajky

17. mája 2018
Káva s olejom a proteínom Foto: Powerlogy

Máte radi kávu? Ešte ste nepočuli o Power Coffee s maslom a MCT olejom ako efektívnej náhrade raňajok? Táto kombinácia funguje ako extra nakopnutie do dňa a pomôže vám vyťažiť z vášho dňa čo najviac.

Upravte si metabolizmus

Ak ste sa zaujímali o zdravý životný štýl a počuli ste už o princípoch low-carb a keto stravovania, ale možno aj bez toho už viete, že konzumácia sacharidov nie je pre naše telo taká zdravá a efektívna ako je to napríklad vtedy, keď sa naše telo naučí využívať tuky. A práve ranná Power Coffee je v tom veľkým pomocníkom.

Podporte ketózu

Kvalitná ranná káva pomáha spaľovať tuky a aktivovať stav cyklickej ketózy. V tomto stave má telo prístup k energii obsiahnutej v tuku a ako zdroj energie produkuje ketóny. Tuky, ktoré telo využíva, pochádzajú najskôr zo skonzumovanej stravy a potom zo zásob v našom tele.

Naučte sa pracovať s hladom

Power Coffee vám pomôže prekonať ranný hlad a nedostatok energie. Ráno môžeme pociťovať aj nízku hladinu cukru v krvi. Viete ale, koľko energie je uloženej v našom telesnom tuku? Je to viac, ako by sme dokázali spáliť počas niekoľkých týždňov. A práve preto sa telo potrebuje naučiť s tukmi pracovať. Potom aj hlad bude prichádzať omnoho pomalšie a plynulejšie.

Presný opak je, keď konzumujeme stravu s vysokým podielom sacharidov. Poznáte to, keď vás hlad doslova prepadne alebo vám príde až zle od hladu?

Ideálny štart do dňa, ktorý vám dodá energiu a nezaťaží trávenie. Foto: Powerlogy
Ideálny štart do dňa, ktorý vám dodá energiu a nezaťaží trávenie. Foto: Powerlogy

Ráno si nepokazte, začnite tukmi

Tým, že počas spánku nič nejeme, telo sa automaticky ráno prebudí v stave slabšej ketózy. Ak to nechcete rozhádzať hneď od rána, dajte si na raňajky tuk ako palivo. Ketóny vyrobené v procese spaľovania tukov nám poskytnú dodatočnú energiu.

Pre lepšie sústredenie

Myslenie, učenie sa a psychická práca si vyžadujú veľa energie. Viete si asi predstaviť, že  keď bude telo spaľovať tuky, energia bude stabilnejšia a vyššia ako pri spaľovaní sacharidov, kedy budete mať pravdepodobne nutkanie pojedať každú chvíľku. Vysoká energia znamená veľkú koncentráciu.

Vyberte si to najvýživnejšie

A to závisí od toho, akú kvalitu daných potravín použijete. Maslo a káva obsahujú užitočné vitamíny a iné mikronutrienty, ktoré sú prospešné pre vaše zdravie a posilňujú imunitný systém.

Power Coffee recept je pokročilým nástrojom, ktorý umožňuje kombináciu starodávnej východnej múdrosti s pokročilými technológiami a novými vedeckými objavmi.

Začínajte svoje dni tým najlepším spôsobom!


Foto: Powerlogy

1/1
Zavrieť reklamu