Retro bicykle sú IN

Retro bicykle. Foto: Shutterstock

Dlhšiu dobu môžeme badať návrat k retru a netýka sa to len módy alebo interiérového dizajnu. Aj šport sa stáva štýlovou záležitosťou. Tento trend zasiahol aj cyklistiku. Supermoderná technológia sa zaujímavo prelína s nostalgickými tvarmi. A popularita tejto kombinácie každým rokom narastá.

Návrat v čase

Kúsky, ktoré pripomínajú bicykle našich prapra rodičov sa vrátili na cesty a zožali obrovský úspech.

Aj napriek tomu, že dizajn cúvol o niekoľko rokov späť, nedá sa to tvrdiť o technických pokrokoch. Retro bicykel možno vyzerá, že sme ho našli u babky na povale, no kvalitný rám, komfortné sedadlo, či niekoľko prevodových stupňov prezrádza skutočný vek týchto dvojkolesových tátošov.

RETRO je IN. Foto: Shutterstock
RETRO je IN. Foto: Shutterstock

Cruiser bicykle

Tradičné tvary a skutočnú kvalitu ponúkajú Cruiser bicykle. Retro bicykle s prepracovanými detailami a jednoduchým dizajnom oslovia naozaj každého.


V ponuke je možné nájsť široký výber pánskych, ale aj dámskych bicyklov. Či už chcete tradičný dizajn alebo potrebujete modernejšie prvky, ktoré si aj napriek tomu zachovali retro štýl, Cruiser myslel na každého.

Cruiser bicykle
Cruiser bicykle

Láska na dvoch kolesách

Leto je ideálne obdobie na romantické cyklo výlety mestom. Ak sa rozhodnete zastaviť na kávu a zrelaxovať na letnej terase, retro bicykel je na takúto idylku ako stvorený.

V tomto prípade sa nemusíte potiť v cyklistickom oblečení. Aj letné šaty budú na takomto bicykli pôsobiť veľmi štýlovo. Farby ako je smotanová alebo olivová pôsobia neutrálne a elegantne, vďaka čomu môžete vyraziť pokojne aj do práce.


Zabudnite na horúčavu v autách. Nákup zeleniny a ovocia na miestnom trhu vám spríjemní jazda na retro bicykli.

Leto je ideálne obdobie na cyklovýlety niekde za mesto. Foto: Shutterstock
Leto je ideálne obdobie na cyklovýlety niekde za mesto. Foto: Shutterstock

V súčasnosti je naozaj možné bicykel využívať kdekoľvek. Už to nie je výlučne len športová aktivita. Bicykel sa stal módnou a veľmi štýlovou záležitosťou. Na nákup, do mesta, na návštevu, s retro bicyklom sa dostanete naozaj všade.

1/1
Zavrieť reklamu