Kvalitu svojho života zlepšíte stravou, kvalitu stravy s orechovými maslami!

3. augusta 2018
Power Cashew

Kvalitné orechové maslá a krémy sú dnes už základnou výbavou progresívnej kuchyne. Aj čím ďalej tým viac vedcov potvrdzuje, že správne tuky sú vo výžive veľmi dôležité.

Správna životospráva je dôležitá nielen pre chudnutie a náš estetický vzhľad. Je dôležitá aj pre náš mozog a proti starnutiu celého nášho organizmu. Telo a mozog potrebujú kalórie a práve niektoré druhy tukov a olejov sú pre ne ideálnym palivom.

Či už sme vegetariáni, vegáni alebo mäsožravci, nikto z nás nemôže poprieť dôležitosť zeleniny, orechov a semiačok. Sú to rastlinné potraviny, ktoré obsahujú množstvo potrebných vitamínov, minerálov, polyfenolov a vlákniny.

Dôležité však je ich spracovanie a kvalita týchto potravín. Aj keď sú orechy zdravé, záleží na tom, či nie sú zoxidované alebo prepražené.


Strava nám dáva energiu. Energie potrebujeme mať dostatok, ak chceme v živote dosahovať naše ciele a udržať si pritom pozitívny postoj a náladu.

Možno ste sa na stravu takto nikdy nepozreli, ale dôvod toho nepríjemného pocitu, že vás život prevalcuje, môže byť nakoniec skrytý práve tu. Ak chcete niečo zmeniť a realizovať sa, snažte sa v prvom rade udržať svoju energiu vysoko.

Power Cashew
Power Cashew

Naše jedlo by malo preto spĺňať niekoľko kritérií. Malo by podporovať naše zdravie, výkon, energiu a malo by nám chutiť. Zároveň by sme ako uvedomelí ľudia mali dbať na tento svet, udržateľnosť pestovania a podporovať malých miestnych pestovateľov a výrobcov potravín.

Áno, kvalitné potraviny sú zdravé. Ale je to investícia do seba! Naše jedlo mení naše myslenie.

Vyššie štandardy v životospráve = vyššie štandardy, projekty a vízie v živote.

V čom nám môže byť prospešné kešu maslo

Arašidové maslo je jeden z tých produktov, pri ktorom si treba dávať veľký pozor na kvalitu. Arašidy sú totiž veľmi náchylné na plesne a maslá z nich obsahujú často palmový olej alebo iné spracované oleje a tuky alebo biely cukor. Aj preto sú pre nás prospešnejšie sú pre nás iné druhy orieškových masiel.

Firma Powerlogy už uviedla na slovenský trh niekoľko výrobkov vysokej kvality ako mandľové maslo z poctivo vyberaných sicílskych mandlí vyrobené na Slovensku, gourmet pistáciový krém alebo vynikajúci lieskovcový nugát, ktorý dokáže úplne nahradiť nezdravé nugátové nátierky deťom aj rodičom.

Tentokrát prišli rad aj na kešu orechy a ich spracovanie pre spojenie zážitku chuti a extra funkčnosti (výživovej hodnoty) do vylepšenej životosprávy a vznikol nový Power Cashew Cream v dvoch verziách: klasik a upgraded.

Kešu maslo je jednoducho mňam.
Kešu maslo je jednoducho mňam.

Kešu krém klasik

Vo verzii klasik ide o šetrne a hladko spracované kešu s kokosom v bio kvalite, morskou soľou a 7 % kokosového cukru.

Kešu krém upgraded

Verzia upgraded obsahuje aj 10% MCT oleja a 10% kolagénu pre pokročilú výživu, ale aj unikátnu a plnú chuť.

Tieto kešu maslá sú špeciálne v tom, že počas spracovávania sa skutočne kontroluje teplota a laboratórne testy potvrdzujú elimináciu oxidácie orechov.

Čo je na tom dobré?

Chuť. Kešu krém si zamilujete, jeho chuť je priam návyková. Kešu sú prirodzene sladké orechy a jemný bio kokos chuť ešte vyšpičkuje. Konzistencia je hladká, krémová a hustá.

Výživa. Kešu maslo má vysokú výživovú hodnotu aj sýtosť. Aby ste vydržali dlho bez jedla, pridajte si za lyžicu do rannej kaše, do smoothie, na obed do dusenej zeleniny, atď. Táto lahôdka má nízky obsah cukru, ktorý spĺňa štandardy low carb až keto prístupu.

Praktickosť. Kešu maslo je ľahko roztierateľné a jemne tekuté, ale v chladničke tuhne. Dá sa použiť do slaných aj sladkých jedál, do snackov , zdravých koláčov a dezertov, ale aj do slaných kombinácií na wok a do rôznych kari omáčok.

Power Cashew krém je lahôdka, ktorá zlepší vaše stravovanie.
Power Cashew krém je lahôdka, ktorá zlepší vaše stravovanie.

V budúcom článku vám prinesieme niekoľko výborných receptov s použitím kešu masla.

Ešte jedna praktická rada na záver: nový kešu krém kúpite najvýhodnejšie priamo na stránke www.powerlogy.com

1/1
Zavrieť reklamu