Muesli tyčinky – Muesli Woman Line – čisto ženská záležitosť

22. októbra 2018
Muesli tyčinka Apricot

Rodina, práca, čas na seba, vždy dokonale upravená a usmiata za akýchkoľvek okolností. To všetko sa snažíte stíhať každý deň. Všetky chcete byť dokonalé a úspešné ako v práci, tak i v súkromí.

To však môže byť niekedy fyzicky, ale aj psychicky, veľmi náročné. Častokrát potrebujete rýchlo nabrať stratenú energiu a životný elán, aby ste zvládli tento náročný kolobeh.

Milé dámy, myslite viac na seba a oddýchnite si od každodenných povinností, choďte si zacvičiť do fitka, na prechádzku do prírody, s kamarátkou na kávu či čaj. Akákoľvek aktivita vás privedie na nové myšlienky a vytrhne vás z únavného stereotypu.


Samozrejme nesmiete zabúdať ani na dobré jedlo. Zdravý životný štýl je spojený aj so zdravým stravovaním, teda s takým, ktoré obsahuje dostatočné množstvo bielkovín, nízky obsah cukrov a tukov, primeraný obsah vlákniny, sacharidov, vitamínov a minerálnych látok.
Muesli tyčinka Hazelnut
Muesli tyčinka Hazelnut

Dostatok ovocia a zeleniny, chudé mäso, zeleninové šaláty a ľahké jedlá by ste mali vo vašom stravovaní uprednostňovať aj preto, aby ste sa cítili zdravo a dobre.

Nie vždy však máte dostatok času zdravo a chutne si navariť, alebo odskočiť si na dobrý zeleninový šalát. Preto je dôležité mať vždy niečo malé po ruke, do čoho sa rýchlo zahryznete.

Jednoducho, bez kompromisov a výčitiek môžete siahnuť napríklad po tyčinkách Muesli Woman Line, ktoré sú v troch variantoch – brusnicová s malinami, oriešková a marhuľová. Sú to zdravé pochúťky určené pre sebavedomé a aktívne ženy, ktoré vedia, čo od života chcú. Dodajú vášmu telu bielkoviny a energiu, sú zdrojom vlákniny, ktorá podporuje zdravé trávenie.

Muesli tyčinka Cranberries & raspberries
Muesli tyčinka Cranberries & raspberries

Tým, že tyčinky sú bez prídavku cukru nejde o žiadny prehrešok voči štíhlej línii, preto si ich môžete vychutnať bez výčitiek svedomia. Viete, že aj tieto müsli tyčinky vám dodajú vitamín D, kyselinu listovú a železo, ktoré sú pre ženy také dôležité? Tieto tri zložky sú totiž nielen prevenciou pred anémiou, únavou, ale prispievajú aj k správnej funkcii imunitného systému a kognitívnym funkciám. Myslite preto na to, čo jete.

1/1
Zavrieť reklamu