Konferencia ako zážitok – silná stránka DoubleTree by Hilton Bratislava

1. decembra 2018
Foto: DoubleTree by Hilton Bratislava

Starostlivosť je jedným zo siedmich prísľubov pre každého zamestnanca hotela DoubleTree by Hilton Bratislava, ktorý poskytuje služby s dôrazom na pocit ľudskosti. Cieľom kvalitných služieb počas konferencií a podujatí je poskytnúť našim hosťom zážitok. Práve tieto silné stránky hotela DoubleTree by Hilton Bratislava klienti vo svojich hodnoteniach najčastejšie pozitívne vyzdvihujú.

Najväčšia konferenčná sála s denným svetlom, Hilton Ballroom, s čistým vzduchom a priestrannou letnou terasou sú dôvodmi, pre ktoré sa medzinárodné agentúry rozhodujú pre organizovanie veľkých akcií v Bratislava práve v hoteli DoubleTree by Hilton.

Večera od Steva Deconincka, najlepšieho šéfkuchára Blízkeho východu za rok 2017. Foto: DoubleTree by Hilton Bratislava
Večera od Steva Deconincka, najlepšieho šéfkuchára Blízkeho východu za rok 2017. Foto: DoubleTree by Hilton Bratislava

Za sedem rokov svojej existencie konferenčná sála Hilton Ballroom privítala vyše ako 500-tisíc návštevníkov. Práve kongresové podmienky a vybavenie hotela v súlade so štandardmi Hilton Worldwide™ sú kľúčom k úspechu a spokojnosti hostí.

Okrem poriadania galavečerov, konferencií, recepcií, svadieb, rodinných osláv alebo výstav hotel organizuje aj zážitkové večery.

Pri príležitosti 99. výročia založenia siete Hilton, sa v DoubleTree by Hilton Bratislava konala večera na tému Štyri prírodné živly, kde bolo pre nás cťou privítať Steva Deconincka, najlepšieho šéfkuchára Blízkeho východu za rok 2017.

DoubleTree by Hilton v Bratislave organizuje nielen galavečery a oslavy, ale aj zážitkové večery. Foto: DoubleTree by Hilton Bratislava
DoubleTree by Hilton v Bratislave organizuje nielen galavečery a oslavy, ale aj zážitkové večery. Foto: DoubleTree by Hilton Bratislava

Pod jeho taktovkou si hostia mohli vychutnať michelinské kreácie v podobe zážitkovej gastronómie sprevádzané umeleckými kreáciami prezentujúcimi prírodné živly.

Najväčším zážitkom pre hostí bolo netradičné predjedlo z ingrediencií z Ďalekého východu v kombinácii s miestnou kuchyňou.

Každé jedlo zo štvorchodovej večere predstavovalo konkrétny živel. Prvým boli dary zeme vo forme čerstvých surovín, potom voda – vystúpenie akvabely vo vodnom bazéne, ktorý sa nachádzal v sále. Ďalšie prvky predstavovali zem – stavanie siete hotelov Hilton a ohňová šou s logom Hilton, zakončená búrlivým potleskom, čo bolo záverečným momentom príbehu večere.

Večera od Steva Deconincka, najlepšieho šéfkuchára Blízkeho východu za rok 2017. Foto: DoubleTree by Hilton Bratislava
Večera od Steva Deconincka, najlepšieho šéfkuchára Blízkeho východu za rok 2017. Foto: DoubleTree by Hilton Bratislava

Tradičnú gastronómiu si môžu klienti vychutnať v jednej z našich hotelových reštaurácií – Toscana Italian Bistro & Lounge s „Open Kitchen“ koncept a À la carte menu a v reštaurácii Opus, ktorá ponúka bohaté raňajky Wake up DoubleTree Breakfast™.

Vyrovnanosť kvality a poukazovanie na konzistentnosť noviniek v surovinách od lokálnych dodávateľov oceňujú aj zahraniční hostia.

Viac na: www.doubletree3.hilton.com

Text a foto: DoubleTree by Hilton Bratislava

Vaše reakcie
Najnovšie vydanie

RELAX 8/2018

Objednať
Relax na Facebooku