Vianočné darčeky pre gurmánov, vegánov, paleo športovcov a zdravo sa stravujúcich ľudí

18. decembra 2018
Kvalitnému olivovému oleju sa poteší každý. Foto: Shutterstock

Chcete na Vianoce potešiť niekoho, kto sa stravuje zdravo? Týmito tromi skvelými tipmi nemôžete nič pokaziť. Potešia sa totiž gurmáni, vegetariáni, vegáni, mašktrníci, aj športovci, ktorí dbajú na svoju stravu.

Máme pre vás 3 tipy na zdravý a gurmánsky vianočný darček.

Kvalitnému olivovému oleju sa poteší každý

Extra panenský BIO olivový olej Deortegas bol ocenený na svetových súťažiach a spĺňa tie najprísnejšie kritériá výnimočnej chuti a kvality. Zároveň má extrémne nízku kyslosť 0,1 % a vysoký obsah funkčných polyfenolov.

Foto: Powerlogy
Foto: Powerlogy

Olivový olej má úžasnú chuť, dokonca s ľahkou výnimočnou prirodzenou „príchuťou“ paradajok a s garanciou 100% čerstvosti.

Vedeli ste, že kvalitný pravý olivový olej musí štípať? Potvrdzuje to jeho vysoký obsah zdravých polyfenolov.

Olivový olej Deortegas bol vyrobený ekologickým spracovaním. Samozrejme, bol lisovaný za studena, a to s použitím modernej technológie centrifugácie pre zachovanie kvality a je odolný voči oxidácii.

Olivový olej je praktický vianočný darček so všestranným využitím v zdravej a gurmánskej kuchyni.

Lieskovoorieškovým Power nugátom si získate všetky deti a ženy

Vynikajúca gurmánska lieskovcová pasta, ktorú bude problém nezjesť rýchlo.

Power Nougat. Foto: Powerlogy
Power Nougat. Foto: Powerlogy

BIO lieskovoorieškový krém je chrumkavý a čerstvý lieskovcový krém v BIO kvalite s pravou 70 % čokoládou. Má 100% prírodné zloženie bez rafinovaného cukru, palmového oleja a konzervantov.

Vyrába sa na Slovensku, pričom pre kvalitné BIO lieskovce sa chodí do Talianska. Tento produkt si prešiel detailnými laboratórnymi testami na kontrolu ochratoxínov, aflatoxínov a oxidácie orechov.

Je to hlavne zdravá maškrta neodolateľnej chuti, ktorá nahradí klasické čokoládové nátierky. Budú ju milovať hlavne deti a ženy.

 

Pistáciový krém pre najväčších gurmánov

Extra jemný pistáciový krém je spojením pistácií výberovej kvality, prémiového olivového oleja a kešu orechov bez palmového oleja a konzervantov.

Pistáciový krém pre gurmánov s výborným vplyvom na metabolizmus a trávenie. Foto: Powerlogy
Pistáciový krém pre gurmánov s výborným vplyvom na metabolizmus a trávenie. Foto: Powerlogy

Tvorcami tohto inovatívneho nápadu sú Dušan Plichta, zakladateľ konceptu Powerlogy a jeho priateľ majster šéfkuchár Martin Záhumenský, ktorí otestovali aj jeho optimálny vplyv na metabolizmus a bezproblémové trávenie.

Vznikol tak jedinečný gourmet krém, ktorý ihneď vyhral významné ocenenie Great Taste v Londýne a zaradil sa medzi svetovú špičku v kvalite a chuti.

Vychutnajte si tak naozaj gurmánske chvíle so sladkosťou bez výčitiek.

Maškrta alebo raňajky sú vždy lepšie s Power Pistacchio. Foto: Powerlogy
Maškrta alebo raňajky sú vždy lepšie s Power Pistacchio. Foto: Powerlogy

Ak si teraz objednáte produkty poštou, pravdepodobne vám už  do Vianoc nestihnú prísť. Nájtdete ich však v kamenných obchodoch, ktorých zoznam je uvedený na stránke www.powerlogy.com.

Foto: Powerlogy

1/1
Zavrieť reklamu