Aké novinky si v roku 2019 vo svete bicyklov pripravil Felt?

Cestný bicykel Felt

Obľúbená značka bicyklov Felt, ktorá má vyše 20-ročnú tradíciu, si pre rok 2019 pripravila nové modely dvojkolesových dopravných prostriedkov. Na svoje si príde vyznávač akéhokoľvek typu cyklistiky aj vrcholoví športovci – presvedčte sa sami.

Cestné bicykle

Pretekárov a cestných bikerov poteší široká ponuka v rámci cestných bicyklov. Vybrať si môžete športovo-závodný model, napríklad Felt FR2 Disc Etap. Bicykle z kategórie FR športovo-závodné sú najtuhšie, najľahšie a najvýkonnejšie cestné závodné bicykle, aké doposiaľ Felt vyrobil.

Vytrvalostný cyklista ocení bicykle z kategórie VR univerzálne, ktoré majú ideálnu vyváženosť tuhosti, zameranú na vysoký výkon. Rám modelu VR40 je vyrobený z hydroformovaného hliníka, zváraného metódou TIG, a je doplnený karbónovou vidlicou z vlákien UHC Advanced.


Čo sa týka bikeriek, Felt prichádza s novými modelmi v dvoch kategóriách. Séria VRW predstavuje univerzálne dámske bicykle pre vytrvalostné jazdkyne, kým kolekcia bicyklov FRW predstavuje dámske športové modely s cieľom vyrobiť ten najlepší bicykel pre ženskú cestnú cyklistiku.

Cestný bicykel Felt pre ženy
Cestný bicykel Felt pre ženy

Časovka / Tri

Práve výrobou bicyklov pre triatlon odštartovala značka Felt svoju existenciu. Od roku 1991 Jim Felt navrhuje v aerodynamickom tuneli najrýchlejšie modely. V roku 2019 prichádza s novými modelmi v dvoch kategóriách –  IA aero triatlon a DA/ B časovka/ Tri.

Felt bicykel triatlon
Felt bicykel triatlon

Horské bicykle

Modely horských bicyklov značky Felt sú vhodné do najdrsnejších športových podmienok. Je pritom jedno, či preferujete singletrail, zjazd alebo enduro.

Pre najtvrdšie enduro preteky odporúčame napríklad model Felt Compulsion 1, Ide o najpokrokovejší enduro bike na planéte. Vďaka vidlici Fox Performance Elite 36 so zdvihom 170 mm a zadnému tlmiču Fox Float X2 so zdvihom 165 mm je tým najlepším bicyklom pre zdolanie enduro pretekov alebo pre najdrsnejšie domáce traily.


Ak túžite po závodnom modeli pre XC, dávame vám do pozornosti Edict FRD. Vďaka Feltovskej legendárnej platforme zadného pruženia FAST a špeciálnej konštrukcii rámu je ten najlepší pretekársky XC bicykel.

Výjazd, zjazd aj náročný terén zvládajú excelentne modely Decree Trail. Ďalšie nové modely horských bicyklov nájdete aj v rámci kategórií Doctrine, Dispatch 9 a Dispatch 7.

Horský bicykel Felt
Horský bicykel Felt

Elektrobicykle

Z elektrobicyklov si môžete model vybrať podľa toho, na akom teréne ho najčastejšie budete využívať. Ak ho plánujete využívať v meste, tak sú pre vás vhodné modely  E Trekking/ city. Pokiaľ si chcete elektrobicykel vziať do hôr a zjazďovať rôzne náročné trasy, stavte na modely E-MTB, teda elektro horské bicykle.

Elektrobicykel Felt
Elektrobicykel Felt

Krosové bicykle

Do ľahšieho cykloturistického terénu, akým sú spevnené asfaltové cesty, ale aj nespevnené poľné a lesné cestičky, sa hodia krosové modely bicyklov. Felt ich navrhol na zosilnených rámoch a s nízkou hmotnosťou.

Detské bicykle

Felt ani v roku 2019 nezabudol na malých bikerov a pripravil pre nich nové modely do každého terénu. Ak sa s vaším dieťaťom najčastejšie vyberáte na cykloturistiku do hôr, ideálnym

Žltý detský bicykel Felt
Žltý detský bicykel Felt

Cruiser

Tieto štýlové bicykle skôr využijete pri jazde po meste, keď sa za vami každý otočí. Ide totiž o návrat retro bicyklov v omnoho modernejšej a prepracovanejšej podobe – ako dôkaz stačí model Nebula.

Nebula bicykel
Nebula bicykel

Cyklokros

Cyklokros ponúka oveľa viac než len ideálnu voľbu počas zimnej prípravy. Ponúka skutočný záťah do kondičky a nutnosť naučiť sa jazdiť aj v zlých podmienkach – charakteristické sú vietor, dážď, blato. V ponuke Felt bicyklov pre rok 2019 sú aj tzv. Gravel bicykle, ktoré vznikli skrížením cestného a crossového bicykla.

Cyklokros bicykel Felt
Cyklokros bicykel Felt

Americký výrobca bicyklov si pre rok 2019 pripravil nové modely v rôznych kategóriách a isto potešil všetkých cyklistických fajnšmekrov. Ak máte záujem vidieť celú ponuku, prezrite si katalóg.


Foto: www.feltbicykle.sk

1/1
Zavrieť reklamu