Bachledka Ski & Sun – lyžiarske stredisko a chodník korunami stromov

28. februára 2019
Bachledka Ski&Sun. Foto: Shutterstock

Bachledova dolina sa rozprestiera na juhozápadnom okraji Spišskej Magury, neďaleko svojráznej podtatranskej obce Ždiar. Svojim návštevníkom ponúka množstvo atrakcií a možností športového vyžitia počas celého roka.

Nové atrakcie

Možnosti plnohodnotného športového vyžitia tu poskytuje najmä lyžiarske stredisko s vybudovanými zjazdovkami.

Nie je to však iba lyžovanie, ktoré sem láka množstvo návštevníkov. Priamo nad Bachledovou dolinou sú postavené dve vyhliadkové veže – vyhliadková veža Bachledka sa nachádza pri modrom turistickom chodníku medzi obcami Malá Poľana a Bukovina.

Chodník korunami stromov v Bachledovej doline. Foto: Shutterstock
Chodník korunami stromov v Bachledovej doline. Foto: Shutterstock

Druhá vyhliadková veža je súčasťou novovybudovanej atrakcie – Chodník korunami stromov –, kde je návšteva spoplatnená.

Nová gondola Bachledka

Rodinné lyžiarske stredisko ponúka slovenský unikát, prístup do strediska z troch obcí – Bachledovej doliny, Jezerska a Malej Frankovej. Spája tak všetkých lyžiarov od Tatier až k Dunajcu.

Výhodná poloha strediska a vždy upravené zjazdovky zaručujú fantastickú rodinnú lyžovačku s celosezónnou garanciou snehu.

Umelo zasnežovaných je až 10 km zjazdoviek so všetkými stupňami náročnosti. Lyžiarom je k dispozícii novopostavená kabínová lanovka Gondola Bachledka, sedačková lanovka a 5 vlekov, ako aj 20 km bežeckých tratí.

Samozrejmosťou je večerné lyžovanie, lyžiarska škola, ski-servis, požičovňa lyžiarskeho výstroja, bezplatné parkovanie a ski-bus. Výnimočnú atmosféru zažijú návštevníci v Après Ski bare, kde zábava trvá až do neskorých hodín.

Viac info: www.bachledka.sk


Text: Redakcia
Foto: Shutterstock

1/1
Zavrieť reklamu