Ste filmový génius? Otestujte sa!

13. marca 2019
Ste filmový génius? Otestujte sa!

Noc Oskarov už pominula, no Cinema City má pre vás ďalšie prekvapenie. Aj keď poznáme mená hercov, režisérov, spevákov a kostymérov, ktorí vyhrali ocenenie Oskar, na poličke výhier ostal ešte jeden titul – titul Filmového génia a s ním množstvo ďalších výhier! Vyhrať ich môžete už dnes. Ale… trúfnete si?

Aj keď odovzdávanie Oskarov už skončilo, v kinách sa filmové šialenstvo len začína. Veď kde si lepšie vychutnáte tie najlepšie snímky tohto roka, ak nie v kine?


Zažijete nadčasovú hudbu skupiny Queen s filmom Bohemian Rhapsody v plnej kvalite so zvukom Dolby Atmos a uvidíte hviezdny herecký výkon Ramiho Maleka, ktorý za svoje stvárnenie Fredieho Mercuryho získal svojho prvého Oskara.

Ak vás láka romantika, ponoríte sa do romantického príbehu zlomeného speváka a mladej talentovanej speváčky vo filme Zrodila sa hviezda a ak sa vám bude žiadať ešte viac, zájdite do našich kín Cinema City na film Zelená kniha (Green Book), ktorá očarila všetkých filmových kritikov a získala ocenenie za najlepšiu snímku roka. V Cinema City si tento film môžete pozrieť už od 7.3.2019

Neprinášame vám len zážitok – prinášame aj výhru, a to v Oskarovom kvíze od Cinema City.  


Otestujte si svoje vedomosti zo sveta filmov, Hollywoodu či komixových hrdinov a vyhrajte úžasné kino ceny. Hrajte na kviz.cinemacity.sk a titul Filmového génia môže byť váš. Postavte sa na červený koberec po boku Hollywoodskych hviezd a staňte sa jednou z nich! Váš titul na vás čaká…

1/1
Zavrieť reklamu