Pekné aj motorizované? Elektrobicykle Kenzel

Kenzel

Slovenská značka a výrobca bicyklov Kenzel predstavil na rok 2019 viacero noviniek a vylepšení vo všetkých kategóriách bicyklov, nevynímajúc viacero modelov elektrobicyklov.

Nové modely E-Xonic Elektrobicykel E-Xonic so stredovým motorom je novým modelom e-biku od Kenzelu.

Tvarovo vychádza z horského modelu Toretto a ide o trekingový bicykel so stredovým 250 W motorom Bafang a maximálnym krútiacim momentom 80 Nm. Bicykel má deväť rýchlostí, vpredu je jednoprevodník a vzadu kazeta s rozsahom 11 – 34 zubov. O pruženie sa stará vidlica SR Suntour NCX.


Modelový rad E-Xonic ponúka aj bicykel s motorom v zadnom kolese, rovnako 250W Bafang, no s maximálnym krútiacim momentom 45 Nm. Má odpruženú a uzamykateľnú vidlicu SR Suntour NEX a radenie Shimano Altus s klasikou – trojprevodníkom vpredu a ôsmimi prevodmi vzadu. Batéria je polointegrovaná v spodnéj rámovej rúrke. Modely E-Xonic sú v pánskom i dámskom variante.

Kenzel
Kenzel

V prípade, že by si chceli noví majitelia modelov E-Xonic bicykel vylepšiť, Kenzel ponúka možnosť dokúpiť si displej
s bluetooth funkciou, ktorá umožňuje spojenie s mobilnou aplikáciou.

Vylepšený e-bike Toretto

Vo svojej širokej ponuke elektrobicyklov ponúka Kenzel aj vylepšený horský model Toretto s 29-palcovými kolesami.

Najdôležitejšou zmenou na rok 2019 je úprava konštrukcie rámu z dôvodu lepšieho umiestnenia motora – je viac naklonený, čo by malo zabezpečiť lepší prechod terénom. Novinkou je 10-rýchlostné radenie (11 – 42) a 36-zubový prevodník. Zmenila sa tiež batéria značky LG, ktorá má v novom modeli väčšiu kapacitu – 16 Ah.

Kenzel
Kenzel

Ako pohon využíva Toretto 250 W motor Bafang MaxDrive s piatimi stupňami výkonnosti/podpory pri šliapaní. O pruženie sa vpredu stará vidlica SR Suntour XCR, radenie je z radu Shimano Deore s hydraulickými brzdami Shimano BR-M396. Toretto je dostupný v troch veľkostiach – 17, 19 a 21 palcov.

Kenzel ponúka viac

Slovenská značka je známa svojimi dizajnovými retro bicyklami a aj v tejto kategórii má modely s elektromotorom. Retro Go a Vintigo sú dámske mestské bicykle s batériou umiestnenou v zadnom nosiči a motorom v strede. Okrem nich ponúka Kenzel spomedzi klasických mestských bicyklov ešte tri modely – dámske Switch a E-Dream, a dievčenský E-Boulevard.

www.kenzel.sk

1/1
Zavrieť reklamu