Slovenská čokoláda s lieskovými orechmi – Power Choco Bar 70 %

29. mája 2019
Čokoládová tyčinka s pozitívnymi účinkami - Power Choco Bar 90 %. Foto: Powerlogy

Predstavujeme vám jedny z najkvalitnejších čokoládových tyčiniek, aké môžete na trhu vôbec dostať. A sú dokonca našej slovenskej výroby. Vyrábajú sa procesom Bean-to-Bar, čiže kompletne od kakaového bôbu k čokoládovej tyčinke.

Čokoláda je jednou z najobľúbenejších sladkostí, no bohužiaľ nie v kvalite a štandardoch, ktorými by mohla naozaj prispieť k vylepšenej životospráve. Po dlhom vývoji a testovaní napokon vznikla finálna receptúra unikátnej výberovej čokolády s celými lieskovcami a javorovým cukrom…

Na Power Choco bar sa používa kakao odrody Criollo s lieskovými orechmi a javorovým cukrom. Všetko sú výberové ingrediencie v špičkovej kvalite.

V tyčinkách rozhodne nenájdete:

  • žiaden palmový olej ani konzervanty
  • žiadne mlieko, lepok, sójový lecitín,
  • žiadne arašidy

Ste 70 alebo 90-percentný?

70 % obsah kakaa(odroda Criollo), a unikátny javorový cukor pre novú dimenziu prírodnej sladkosti. Firma Powerlogy však vyrába ešte jeden druh čokoládových tyčiniek s obsahom kakaa až 90%.

Slovenská výroba

Proces Bean-to-Bar znamená, že kakaové bôby sa pražia, melú a spracovávajú priamo na Slovensku. Navyše, tieto výrobky si prechádzajú detailnými laboratórnymi testami na kontrolu ochratoxínov, aflatoxínov a oxidácie orechov. Množstvo orechov a kakaa, ktoré je bežne dostupné na trhu, totiž podlieha oxidácii a často obsahuje aj aflatoxíny.

Vo firme Powerlogy je vášňou progresívna a efektívna životospráva, vyrábajú to, čo aj sami jedia, aby to podporilo ich zdravie a výkon. Chceli vby exportovať aj do zahraničia, pričom v tomto segmente je akceptovaná len 100 % kvalita.

Powerlogy čokolády spĺňajú najvyššie kritériá kvality a ich cieľom je nielen výnimočná chuť, ale aj vysoká výživová hodnota a funkčnosť.
Kvalitnú čokoládovú tyčinku vhodnú pre aktívnych ľudí aj športovcov nájdete na: www.powerlogy.com
1/1
Zavrieť reklamu