Vymeň sobotné upratovanie za HANGAIR GAMES

3. septembra 2019
Hangair games

Akčná športová hala HANGAIR v bratislavských Vajnoroch a WAKELAKE ZLATÉ PIESKY sa 14. septembra 2019 stanú dejiskom súťaže akčných športov HANGAIR GAMES.

Druhý ročník prinesie do bratislavských Vajnôr milovníkov snowboardingu, freeski, wakeboardingu, trampolín, BMX a ďalších disciplín.

Vyber si svoj obľúbený šport a vyjazdi si lákavé prize money v celkovej hodnote takmer 2600 Eur a vecné ceny od partnerov podujatia. Keď nemáš záujem pretekať, príď povzbudiť svojich favoritov.

Adrenalínoví súťažiaci

Holduješ jednému zo športov ako sú snowboarding, skateboarding, freeski, bike/BMX, wakeboarding, wakeskating, trampolíny, freestyle trampolíny (trampboard, trampski) alebo kolobežky a chceš vyhrať lákavé prize money? Zaregistruj sa na https://hangair.sk/games/ a príď v sobotu 14. septembra na HANGAIR GAMES.

Nielen telocvičňa... Hangair v Bratislave
Nielen telocvičňa… Hangair v Bratislave

V súťaži jednotlivcov budú pretekári rozdelení do 3 kategórii, a to muži, ženy a mládež do 15 rokov. Súťaže štartujeme o 9.00 hod. Disciplína wakeboard bude prebiehať v areáli WAKELAKE na ZLATÝCH PIESKOCH, ostatní pretekári sa predstavia v HANGAIRi.

Zvedaví fanúšikovia

Akčné športy nosíš v srdci, no netrúfaš si merať sily s ostatnými jazdcami? Druhú septembrovú sobotu príď podporiť súťažiaceho kamaráta, brata alebo frajerku.

Uvidíš skoky a triky v bezpečných halových podmienkach. Obzrieš si multifunkčnú halu HANGAIR, v ktorej môžeš svoje športové skills počas roka vylepšiť na kurzoch pre začiatočníkov i pokročilých.

V Hangairi uvidíš skoky a triky v bezpečných halových podmienkach.
V Hangairi uvidíš skoky a triky v bezpečných halových podmienkach.

Na HANGAIR GAMES sa ukážu aj známe osobnosti zo sveta snowboardingu. Účasť na podujatí prisľúbil aj slovenský kráľ jibbingu, Zoltán Strcuľa, tiež juniorský vicemajster sveta v disciplíne slopestyle, Samo Jaroš, a niekoľkonásobný majster Slovenska a tréner snowboardingu, Matej Matys. Súťaž akčných športov poctí svojou prítomnosťou Zuzka Vráblová, šesťnásobná majsterka sveta vo wakeskatingu.

Zuzka Vrábľová
Zuzka Vrábľová

Podujatie aj pre rodiny s deťmi

 Komunita ľudí, ktorá sa združuje okolo akčnej haly HANGAIR a areálu vodných športov WAKELAKE vytvorí príjemnú divácku kulisu. Príď aj ty podporiť súťažiacich do bratislavských Vajnôr.

Hangair aj pre deti
Hangair aj pre deti

Čaká ťa množstvo sprievodných aktivít pre rodiny s deťmi. Osviežiš sa na letnej terase chladeným drinkom, ochutnáš vynikajúci streetfood. Môžeš sa odfotiť vo fotokútiku a vlastnú fotografiu si odniesť domov.

Pre najmenších divákov bude pripravený skákací hrad. Na záver dňa vyhlásime a oceníme víťazov v jednotlivých kategóriách.


Všetky bližšie  informácie nájdete na webe https://hangair.sk/games/alebo na FB na https://lnk.sk/fqRV.

1/1
Zavrieť reklamu