Vianoce, Vianoce prichádzajú…

19. decembra 2019
Vianočné darčeky. Foto: Pixabay.com

O chvíľu sú tu Vianoce a my vám prinášame pár tipov, ktoré dozaista potešia celú rodinu. Užite si čaro Vianoc bez stresu.

1. Darujte perfektný darček v podobe darčekovej poukážky Cinema City

Darujte svojim milovaným, rodine či priateľom ten pravý darček – vyberte si z darčekových poukážok pre 2D, 3D, 4DX a SUPERSCREEN predstavenia a premeňte ich deň na neobyčajný. Viac informácií nájdete tu

Darčeková poukážka Cinema City
Darčeková poukážka Cinema City

2. Neviete sa rozhodnúť čo darovať? Poukaz od ZľavaDňa je tou správnou voľbou 

Chcete svoju rodinu vziať na aktívny oddych do Tatier, ale neviete si vybrať hotel? Chcete svojej polovičke darovať pôžitok z jazdy na pretekárskom aute, let balónom alebo skrášľujúcu procedúru? Bojíte sa, že sa im váš výber nebude pozdávať? Darujte im poukaz v ľubovoľnej hodnote, tým nič nepokazíte. Viac informácií nájdete tu.

Darčeková poukážka zlavadna.sk
Darčeková poukážka zlavadna.sk

3. Knižka Planéta Zem sa usmieva 1 a 2

Kniha (nielen) pre deti. Cez príbehy rodiny Zelenkovcov sa deti dozvedia, čo môžu oni spolu s rodičmi urobiť pre to, aby sa planéta Zem usmievala. V knihe sú aj hravé aktivity pre deti. Viac sa dozviete tu.

Knižka Planéta Zem sa usmieva 1 a 2
Knižka Planéta Zem sa usmieva 1 a 2

4. Kuchárska kniha “Pečie celá rodina“

Objavte kúzlo 48 originálnych sladkých i slaných receptov určených pre všetky mamičky, oteckov aj malých šikovníčkov a vytvorte si dokonalú rodinnú pohodu. Knihu „Pečie celá rodina“ si kúpite tu.

Pečie celá rodina
Pečie celá rodina

5. Silvester na Sliezskom dome

Silvestrovský pobyt v hoteli Sliezsky dom je ta správna voľba ako si vychutnať koniec roka v lone prírody so službami na úrovni štyroch hviezdičiek. Samozrejmosťou silvestrovského balíka je slávnostná večera a bohatý program sprevádzaný známym hudobníkom a moderátorom Michalom Vargom. Viac sa dozviete tu.

6. Pre zdravú mamičku i babätko

Tehotná i dojčiaca mamina potrebuje zvýšený prísun vitamínov a minerálov nielen pre seba, ale aj svoj klenot, ktorý živiny prijíma z mlieka.Darujte jej výživový doplnok LadeeVita – komplex všetkých vitamínov, minerálov, kyseliny listovej a omega-3 mastných kyselín v jednej kapsule. Viac informácií o produkte nájdete tu.

Trimestrové balenie Ladee Vita
Trimestrové balenie Ladee Vita
1/1
Zavrieť reklamu