Zájdite na kávičku. Čerstvá káva na čerpacích staniciach Slovnaft.

20. decembra 2019
Zastavte sa na kávičku vo Fresh Corner.

Lahodná, krémová a vždy čerstvá. Takú kávu – zo starostlivo vybraných kávových zŕn, vám pripravia v kaviarni Fresh Corner na čerpacej stanici Slovnaft.

Je celkom jedno, či ste za volantom strávili pol dňa, dve hodiny alebo máte čerpaciu stanicu Slovnaft hneď za rohom. Urobte si prestávku a vychutnajte si chvíľku pohody s dobrou kávou.

Zastavte sa na kávičku vo Fresh Corner.
Zastavte sa na kávičku vo Fresh Corner.

Výhodou je, že nemusíte zísť z cesty, hľadať miesto na parkovanie alebo spomínať, kde to mali tú dobrú kávu. Kaviarne Fresh Corner sú dostupné po celom Slovensku a sú súčasťou už 200 čerpacích staníc Slovnaft.

Zastávka bez rizika

Ak sa zastavíte na kávu vo Fresh Corner, určite neriskujete. Na čerpacích staniciach Slovnaft sa jej ročne predá viac ako 8 miliónov šálok, na ktoré sa minie viac ako 56 ton kávových zŕn. Nesklame vás ani chuťou, ani krémovou konzistenciou.

Navyše, v každej kaviarni Fresh Corner je káva rovnako lahodná. Vybrať si môžete z 19 druhov v rôznych veľkostiach.

Zastavte sa na kávičku vo Fresh Corner.
Zastavte sa na kávičku vo Fresh Corner.

K najobľúbenejším, ktorú vo Fresh Corneri pripravujú najčastejšie, patrí veľká káva s mliekom a tradičné espresso. Len tých sa spolu tento rok predalo približne 2,5 milióna šálok. Prečo je to tak, to nie je žiadna záhada. Za všetkým je čerstvosť a lahodná chuť.

Spojenie chutí Káva vo Fresh Corneri pochádza z plantáží z celého sveta. Proces výberu celej zmesi bol veľmi dlhý. Začal sa ochutnávkou 40 rôznych zmesí, z ktorých profesionálni baristi vybrali tie najlepšie. Potom ich degustovali zákazníci, ktorí zúžili výber na tie najchutnejšie.

Predávaná zmes je tak výsledkom spojenia chutí odborníkov na kávu a zákazníkov. Vďaka vyrovnanému pomeru v zložení je Fresh Corner káva prispôsobená talianskemu typu praženia a vhodná nielen na prípravu talianskeho espressa, ale aj cappuccina či latte.

Môžete si ju pripraviť aj sami

A na čom pri príprave kávy najviac záleží? Najdôležitejšie je, aby bola vždy čerstvá, pripravená zo starostlivo vybraných kávových zŕn najvyššej kvality a mala lahodnú a vyrovnanú chuť. V rámci siete Fresh Corner sa preto pripravuje z vody s nízkym obsahom minerálov, vždy z rovnakého mlieka a kávových zŕn.

Zastavte sa na kávičku vo Fresh Corner.
Zastavte sa na kávičku vo Fresh Corner.

Môžete si ju vychutnať priamo u baristu alebo si ju pripraviť sami na samoobslužných strojoch. A ak na vás príde hlad, nájde sa aj niečo drobné na zahryznutie – na mieste dopekané sladké a slané pečivo a rýchle občerstvenie. Zastavte sa, keď pôjdete okolo.

Text: Redakcia
Foto: Archív

1/1
Zavrieť reklamu