Zľava na celoročné predplatné časopisov, ktoré vás budú motivovať žiť zdravo a aktívne

26. januára 2020
Čítanie časopisov. Foto: Shutterstock

Hľadáte motiváciu ako žiť zdravšie? Chcete vedieť, ako lepšie behať a bicyklovať? Alebo chcete mať tie najlepšie na cestovanie? Tu sú časopisy, ktoré vás dostanú do obrazu.

Ako sa stravovať, ako cvičiť a kam na rodinnú lyžovačku? S motiváciou ako žiť zdravšie vám a vašim blízkym pomôže magazín Relax. Nájdete tu mnohé tipy na zaujímavé sezónne výlety po Slovensku alebo okolitých krajinách pre seba a svoju rodinu. Môžete sa spoľahnúť, že časopis vás bude viesť k zdravému životnému štýlu, ale nie k extrémom a rýchlym diétam, ale k múdrejšiemu a trvalému postoju.

Magazín Relax
Magazín Relax

Magazín Running je inšpiráciou pre bežcov. Poradí im v bežeckých otázkach, ktoré ich môžu trápiť.

Máte radšej horskú alebo cestnú cyklistiku? A sledujete Tour de France? Pre cyklistov je tu špeciálna ponuka: predplatné časopisov Biker a Cyklistika za fantastickú zľavnenú cenu.

Pre všetkých nadšencov cestovania je tu časopis Lonely Planet, ktorý má pre vás tie najlepšie vychytávky, zaujímavosti a krásy z rôznych kútov sveta.

Rodinné čítanie

Všetkých malých vedcov motivuje do čítania časopis Zázračná planéta. Je to ako pravidelná encyklopédia najnovších poznatkov a deti ju milujú čítať.

Človek sa vraj nevie správať múdro, ak nepozná históriu. Časopis História vám predstavuje populárnym a pútavým spôsobom veci, o ktorých vás asi na dejepise neučili.

Aj vy milujete zvieratká? Potom je pre vás ideálnym čítaním Svet zvierat.

Opäť špeciálne „kombo“ – len za 25,90 € až 2 časopisy Zázračná planéta a Svet zvierat.

Svoj časopis si nájde každý. Všetky ponuky nájdete na zlavadna.sk

1/1
Zavrieť reklamu