Rafinovaná základná vrstva. Funkčná športová spodná bielizeň, akú nosia aj profesionáli.

28. januára 2020
Cashmere silky silver

Najlepší svetoví lyžiari vrátane našej Petry Vlhovej si na zimné mesiace vybrali špičkovú technickú spodnú bielizeň a ponožky UYN.

Vďaka škále základných spodných vrstiev, stredných vrstiev a lyžiarskych a športových ponožiek umožňuje UYN® všetkým, aby sa cítili úplne v pohode pri športovaní na každej úrovni – amatérskej aj profesionálnej.

Kombinácia komfortu, športového výkonu a luxusu v prestížnom talianskom štýle high-tech odevov: to je poslanie UYN – Unleash Your Nature, špičkovej značky, ktorá bola uvedená na jeseň roku 2018 a už hrá hlavnú úlohu vo svete športu. UYN vyrába odevy na zimné športy, cyklistiku, beh a vonkajšie športy, a to pre všetkých.

Od športovcov, ktorí požadujú maximálny výkon, až po amatérskych milovníkov športu, ktorí si chcú užiť jedinečný zážitok. Oblečenie UYN vyniká svojimi pokrokovými technológiami a štúdiom exkluzívnych prírodných materiálov. Príkladom je použitie 100 % organického, antibakteriálneho vlákna Natex, vyrobeného z rastlinného ricínového oleja.

Všetky výrobky spoločnosti sú vytvorené vo vlastnom laboratóriu, následne vedecky testované a vyvíjané v teréne s vynikajúcimi šampiónmi, aby zákazníkom ponúkli to najlepšie na trhu.

Fusyon Cashmere

Na túto zimu značka UYN navrhla osem radov high-tech základných vrstiev ponúkajúcich rôzne stupne tepelnej izolácie a funkčnosti tak, aby zodpovedali všetkým požiadavkám, ako aj rozsiahlu kolekciu ponožiek.

Veľkou novinkou je Fusyon Cashmere Shiny a Fusyon Cashmere, línia základnej vrstvy luxusného dizajnu, ktorá sa leskne zlatom a striebrom.

Tričká, nohavice a ponožky Fusyon Cashmere Shiny sú vyrobené z kombinácie vzácnych vláken, ktoré sa v športových základných vrstvách doteraz nepoužili – mäkká kašmírová vlna, ultravýkonný PrimaLoft, organický Natex a Argenthon, exkluzívny materiál, ktorý odráža telesné teplo, aby sa užívateľ udržal v teple za akýchkoľvek podmienok.

Fusyon Cashmere Shiny zasiahne oko svojím metalickým vzhľadom. Fusyon Cashmere uspokojí zmysel pre dotyk svojou mimoriadne mäkkou a vzácnou látkou a nakoniec odhalí svojho športového ducha.

Ideálne na fyzickú aktivitu na zjazdovkách aj prechádzky vo vysokohorskom prostredí.

Chcete vedieť viac? Informácie o inovatívnych produktoch, technológiách a miestach predaja nájdete na www.uynsports.com.

1/1
Zavrieť reklamu