Šéfredaktorka Zázračnej planéty odporúča

15. júla 2020
Zázračná planéta 4/2020

Rúcame mýty a v najnovšom čísle Zázračnej planéty vysvetľujeme, prečo zdraviu fajčiarov neprospievajú ani cigaretové filtre, ani elektronické cigarety.

Ukážeme vám na fotkách to najkrajšie, čo vesmír ponúka, zoberieme vás na misiu na Slnko, naučíme vás, ako správne vycvičiť psa a naznačíme aj to, aká je najbližšia budúcnosť lietajúcich áut a kedy budeme môcť naskočiť na prvý lietajúci UBER.

Ďalšou veľkou témou tohto čísla je láska – ako funguje, čo ju vyvoláva, ako sa mení a či je prirodzene pominuteľná, alebo má potenciál vydržať na celý život. To všetko a mnoho iného nájdete vo všetkých predajniach tlače.

Náš tip

Ak sa vám časopis Zázračná planéta páči a zaujímate sa vy, prípadne ostatní členovia rodiny aj o zvieratká či históriu, rozhodne nepremeškajte limitovanú akciu na predplatné troch časopisov, ku ktorým teraz získate kávovar Tchibo Cafissimo zadarmo. Objednávajte tu: www.sportmedia.sk/akciovy-balicek

Ročné predplatné Vášho obľúbeného časopisu teraz môžete získať s funkčnou šatkou Garmin a ak si čítanie zabezpečíte rovno na dva roky, získate aj 1 kg kvalitnej kávy Tchibo Barista Espresso: www.sportmedia.sk/predplatne/zazracna-planeta

1/1
Zavrieť reklamu