Sila prírody – zubné pasty z biofariem spájajú pestrosť a kvalitu

5. augusta 2020
Signal zubná pasta BIO

Prívlastok BIO sa dnes už nespája len s potravinami. Dokonca neplatí ani to, že by ste pri nákupe výrobkov v biokvalite museli siahať hlbšie do vrecka. Čisto prírodný pôvod majú aj niektoré nepotravinové produkty, ktorých zloženie je pre vaše zdravie a pohodu prinajmenšom rovnako dôležité ako kvalitná strava.

BIO neznamená kompromis

Za čoraz väčšou popularitou bioproduktov stojí fakt, že ľudia pri nákupoch dbajú okrem kvality aj na ochranu životného prostredia a zreteľný pôvod zložiek.

Výrobca zubných pást Signal si uvedomuje silu a nenahraditeľnosť prírody, a preto v novom rade pást Signal BIO siaha po kvalitných produktoch prírody pochádzajúcich výlučne z ekologických fariem. Vďaka ich sile nie je potrebné robiť žiadne kompromisy. Práve naopak – kombinácia jemného prírodného zloženia s minerálmi zaručuje, okrem vysokej účinnosti a kvality zubných pást, tiež potrebnú ochranu ďasien a zubnej skloviny.

Pestrosť prírody v zubnej paste

Do nových zubných pást od Signal je pretavené to najcennejšie, čo nám príroda ponúka – svoju pestrosť.  Každá z prírodných zložiek má totiž jedinečné účinky, ktoré môžu vyniknúť v troch rôznych pastách. Záleží len na vás, či uprednostníte biozložky s bieliacim účinkom, osviežujúcim efektom alebo vyhľadávate zvýšenú ochranu zubov.

Signal zubná pasta BIO
Signal zubná pasta BIO

Napríklad výťažok z BIO citrónov v paste Natural Whitening napomáha odstraňovať viditeľné škvrny a udržovať tak zuby biele.

V paste Natural Freshness citrón striedajú BIO mäta a esenciálny olej z eukalyptu, vďaka ktorým je možné zaručiť dlhotrvajúcu sviežosť vášho dychu.

Tretím variantom je pasta Natural Protection, ktorá obsahuje výťažky z obľúbenej rastliny aloe vera v BIO kvalite. Aloe vera je známe svojim upokojujúcim účinkom a chráni nielen vaše zuby, ale aj ďasná.

Spoločným menovateľom troch zubných pást s rozličnými bio zložkami je zinok – dôležitý minerál s antibakteriálnymi účinkami, ktorý posilní vaše zuby a pomôže predchádzať zubnému kazu. BIO zubné pasty od Signal sú teda ideálnym riešením pre všetkých, ktorí na pastách oceňujú okrem kvality a účinnosti tiež jasný pôvod a nezávadnosť použitých zložiek.

1/1
Zavrieť reklamu