Koronavírus: Falošný poplach?

21. októbra 2020
Koronavírus: falošný polach. Foto: Shutterstock

Žiadna téma dnešnej doby nevyvoláva toľko záujmu, kontroverzií a strachu ako koronavírus. Protichodné názory, falošné správy a politicky kontrolované informácie spôsobujú u ľudí zmätok. Rozdielne názory vedú k nekonečným diskusiám.

Kde je pravda?

Táto kniha ponúka vedecky podložené informácie a fakty, a zároveň vám dáva možnosť vytvoriť si názor, ktorý po jej prečítaní dokážete odôvodniť na základe získaných poznatkov.

Kto sú autori?

Univ.-Prof. Dr. med. Sucharit Bhakdi

Lekár-špecialista na mikrobiológiu a epidemiológiu infekcií, ktorý 22 rokov viedol Ústav lekárskej mikrobiológie a hygieny na Univerzite Johannesa Gutenberga v Mainzi. V oblasti starostlivosti o pacientov pôsobil ako výskumník a pedagóg. Publikoval viac ako 300 vedeckých prác v oblasti imunológie, bakteriológie, virológie a kardiovaskulárnych chorôb. Okrem mnohých ocenení mu bol udelený aj Rad za zásluhy spolkovej krajiny Porýnie-Falcko.

Prof. Dr. rer. nat. Karina Reiss

Výskumníčka, ktorá prednáša vo výskumnom centre Quincke na Univerzite Christiana Albrechta v Kieli. Už viac ako 15 rokov pôsobí v oblasti biochémie, infekcií, bunkovej biológie a medicíny. Jej odbornú kvalifikáciu potvrdzuje viac ako 60 publikácií v medzinárodných časopisoch, za ktoré získala množstvo vyznamenaní a cien.

Pútavý predslov ku knihe si môžete prečítať tu. Názor si spravte sami.

1/1
Zavrieť reklamu