Vydajte sa na cestu s novým vydaním Lonely Planet

27. novembra 2020
Lonely planet 06/2020

Posledné tohtoročné číslo magazínu Lonely Planet odštartovalo novú megalomanskú rubriku, ktorá Vás bude sprevádzať ďalšími tromi číslami časopisu v roku 2021.

Cez pol sveta za 62 dní je dobrodružná výprava dvoch redaktorov Lonely Planet, ktorí sa vydávajú na cestu života po stopách zakladateľov značky. Tí sa pred takmer päťdesiatimi rokmi vydali na cestu, z ktorej sa stala ikona sveta cestovateľov. V poslednom tohtoročnom vydaní absolvujeme jej prvú časť, cestu z Londýna do Európy.

V ďalších článkoch nakukneme na nádherné thajské ostrovy, pozrieme sa do Ekvádora, prejdeme sa po Tábore, nakúpime v Plzni, užijeme si bizarný festivalový zážitok na nevadskom Burning Manovi, zabeháme si v Havane a na kávu zájdeme do Viedne. To všetko aj napriek karanténe :).

Cestovateľské gastro zážitky si teraz môžete vynahradiť aj doma. K dvojročnému predplatnému magazínu Lonely Planet získate zadarmo kuchársku knihu Nejlepší světová street food: https://www.sportmedia.sk/predplatne/lonely-planet

Street Food
Street Food

Náš tip: Poznáte aplikáciu Viber? Pridajte sa k našej cestovateľskej komunite Lonely Planet magazine: https://vb.me/f7d676 a získajte zdarma balíček nálepiek: https://vb.me/1ca8e4 , ktoré najlepšie vyjadria Vaše cestovateľské plány.

1/1
Zavrieť reklamu