Kolekcia bielizne UYN. Osem línií na všetky aktivity.

4. decembra 2020
cashmere_outfit UYN

Jedným z definujúcich prvkov oblečenia UYN je použitie vysoko účinných prírodných vlákien, ako je Natex Biovlákno pochádzajúce z oleja semien ricínu obyčajného. Vlákno je o 25 % ľahšie a o 50 % rýchlejšie schne ako klasické nylonové vlákna. Zároveň je pružnejšie a baktériostatické.

NATYON

Natyon kombinuje najmodernejšie technológie, aby vám priniesol slobodu pohybu a reguláciu telesnej teploty.

Hypermotion na rukávoch z jedného kusu materiálu pre  maximálnu pohyblivosť, technológia Coolvent odvádza pot od tela, zatiaľ čo 3D kanály vytvárajú chladiaci prúd vzduchu.

Dry Light zóny zvyšujú priedušnosť na strategických miestach, ako sú podpazušie a zadná strana kolien.

Systém Heatmemory zachytáva teplo, a tým zabraňuje prechladnutiu.

FUSYON CASHMERE

Táto línia predstavuje exkluzívnu a cenenú zmes materiálov. Jemný kašmír s vysokou tepelnou kapacitou Primaloftu a s vlastnosťami Natexu.

Fusyon Cashmere
Fusyon Cashmere

Výsledkom je oblečenie, ktoré príjemne obalí telo a udržuje ho v správnej teplote aj v najchladnejších dňoch. Verzia Shiny využíva exkluzívne vlákno Argenthon, ktoré odráža teplo od tela, a trblietavý zlatý a strieborný lesk vytvára luxusnú estetiku, za ktorou sa otáčajú hlavy.

FUSYON MERINO

Vlna merino a bio vlákno Natex sľubujú vysoký izolačný výkon. Telo zostáva v teple alebo sa chladí, keď aktivita dosiahne maximálnu intenzitu.

AMBITYON

Výkon sofistikovaných technológií Natex a UYN vedie k vytvoreniu dokonalej spodnej vrstvy na šport v chladných podmienkach. Teraz v novej farbe Optical White pre mužov aj ženy.

Ambityon
Ambityon

EVOLUTYON

Technická spodná vrstva s Natexom bola navrhnutá na vysokointenzívne zimné športy. Technológie Coolvent a Drylight zaručujú vynikajúcu reguláciu telesnej teploty.

Evolutyon
Evolutyon

VISYON

Odporúča sa na outdoorové aktivity pri stredných teplotách. Je k dispozícii aj vo verzii Visyon Light, ktorá je ideálna na jar a jeseň.

MOTYON

Má nový dizajn a je špeciálne navrhnutý na vonkajšie použitie v teplých dňoch a do  posilňovne a na fitnes. Tento modelový rad tvoria topy s rukávmi aj bez, pánske boxerky, ako aj dámske nohavice a športový top.

Motyon
Motyon

ENERGYON

Nová línia značky UYN na zimu 2020/21. Ultraľahký ENERGYON je ako prvý vyrobený pomocou technológie Flowtunnels, ktorá kombinuje otvory rôznych veľkostí so systémom 3D kanálov, čím na pokožke a vytvára mikrovíry. Na trhu nájdete tričko s dlhým rukávom na aktivity, pri ktorých sa zapotíte, ale ktoré si zároveň vyžadujú lepšiu tepelnú ochranu v okolí ramien. Patria k nim napríklad alpské lyžovanie, skialp, bežky a beh.

1/1
Zavrieť reklamu