4 tipy na darčeky pre cyklistov

Cyklistické oblečenie.

Vianoce sa už pomaly blížia. Všetci sa plašia za nákupmi a darčekmi. Najhorší je však krok, keď sa musíme rozhodnúť, čím dotyčného budeme chcieť potešiť. Ak máte doma cyklistu, máte vyhraté.

Vášnivého cyklistu poteší určite všetko, čo sa týka cyklistiky. Či už ide o cyklistické oblečenie, alebo nástroje na servis bicykla či jeho čistenie. Ak si však stále neviete dať rady, čo by vášho bajkera najviac potešilo, prinášame vám 5 skvelých tipov na darček pre cyklistu.

1 Oblečenie

Oblečením nič nepokazíte, samozrejme, ako poznáte jeho alebo jej veľkosť a samozrejme vkus. Potrebuje dres? cyklistické nohavice, bundy alebo vestu? To všetko nájdete na e-shope SK Profibike, ktorý vám ponúka široký sortiment dámskeho a pánskeho či dokonca aj detského cyklistického oblečenia do každého počasia a cyklistickej sezóny či na voľný čas. Stačí si už len vybrať.

Pánske cyklistické oblečenie na zimu. Foto: castellicycling
Pánske cyklistické oblečenie na zimu. Foto: castellicycling
Dámske cyklistické oblečenie na zimu. Foto: castellicycling

2 ToolBox

Pre náročnejších, ktorí myslia na stav svojho bajku tu máme niečo špeciálne. Set náradia BBB BTL-91 ALLROUNDKIT s extra odolným náradím na údržbu každého bajku patrí medzi najvyhľadávanejšie a najobľúbenejšie vianočné darčeky pre cyklistu.

Toolbox je vo vnútri vystlaný penovým organizátorom, vďaka ktorému je náradie prehľadne uložené. Okrem toho je v kufríku extra priestor pre prípadne ďalšie nástroje. Toolbox na bicykel obsahuje napríklad sada 9-tich imbusových kľúčov v tvare L, orx kľúče, náradie na pneumatiky či náradie na rýchlospojky reťaze.

Toolbox: najobľúbenejší darček pre každého cyklistu. Foto: bbbcycling
Toolbox: najobľúbenejší darček pre každého cyklistu. Foto: bbbcycling

3 Kozmetický balíček

Bicykel je pre každého cyklistu svätyňa, ktorá je udržiavaná a vytuningovaná podľa potrieb samotného majiteľa. Ak máte doma cyklomaniaka, určite ho potešíte balíčkom kozmetiky, vďaka ktorej bude jeho/jej bicykel stále v tiptop stave. Čistenie bicykla je veľmi dôležité, nielen pri jeho uskladnení po náročnej sezóne. Čistiace prostriedky na bajk – od handričky, cez všetky odmasťovače a čistiacej peny nájdete v e-shope SK Profibike.sk 

K čistiacim prostriedkom určite nezabudnite pribaliť aj nejakú tú kefku. Sada kief Cyclon Bike Care BRUSH KIT je špeciálne navrhnutá na čo najlepšie a efektívnejšie čistenie bicykla. Táto sada na čistenie obsahuje 6 kefiek, napríklad: Cyclon Two Prong Brush, ktorá je navrhnutá na čistenie hrubej špiny z pedálov, kľúk, tlmičov, brzdových kotúčov a špíc. Kefky na čistenie bicykla sú vyrobené z odolných nylonových štetín, majú pogumované hrany chránia povrch bicykla pri čistení.

Bicykel je pre každého cyklistu svätyňa, ktorá je udržiavaná a vytuningovaná podľa potrieb samotného majiteľa. Foto: cyclon
Bicykel je pre každého cyklistu svätyňa, ktorá je udržiavaná a vytuningovaná podľa potrieb samotného majiteľa. Foto: cyclon

4 Doplnky

Nakupovanie darčekov pre bajkerov je niekedy hop alebo trop. Každý cyklista vie, čo potrebuje a rád si to vyberie aj sám. No ak ho aj napriek tomu chcete niečím potešiť, vyberte neutrálny doplnok, ktorým nič nepokazíte. Výborným tipom sú napríklad nákrčníky, ktoré sa každému cyklistivo zídu do každej sezóny (samozrejme okrem leta). Multifunkčný nákrčník BBB BBW-101 THERMONECK  môžete využiť ako golier, čapicu alebo dokonca ako kuklu. Je bezšvový, vyrobený zo 100% polyesteru. Je bezšvový, komfortne sa nosí a obsahuje ošetrenie QuickDry, pre rýchly odvod vlhkosti.

Nákrčník pre cyklistov. Foto: bbbcycling
Nákrčník pre cyklistov. Foto: bbbcycling

Ak má váš cyklistika oblečenia či nákrčníkov dostatok, vsaďte kartu na cyklistické zámky, batohy alebo dokonca pumpy. Akékoľvek doplnky na bicykel každého milovníka bajkovania zaručene potešia.

Foto: bbbcycling, castellicycling, cyclon

1/1
Zavrieť reklamu