Úplne nový Tucson

12. decembra 2020
Hyundai Tucson

Nový revolučný Hyundai Tucson. Revolučný nielen v dizajne, ale aj vo výkone a komforte. Vybrali sme niekoľko bodov, ktorými vás nový Tucson určite zaujme, v skutočnosti je ich však oveľa viac.

Revolučný dizajn. Elektrizujúci výkon.

Pokrokový a experimentálny model Tucson nie je evolúciou svojho predchodcu, ale prináša úplnú dizajnovú revolúciu. Progresívnym dizajnom určuje smer, ponúka špičkové technológie a najviac elektrifikovaných pohonných jednotiek v segmente.

Elektrifikované motorizácie

Teraz si môžete vybrať z najširšej ponuky elektrifikovaných pohonov na trhu. Na výber máte 48V mild-hybrid, hybrid a plug-in hybrid.

Revolučný dizajn

Dynamické geometrické tvary, ostré uhly a svetová premiéra odvážnych svetlometov Parametric Hidden Lights zaručujú, že Hyundai Tucson na cestách doslova vyniká.

Ak sú svetlomety vypnuté, predná časť vyzerá, akoby ju pokrýval tmavý geometrický vzor bez rozdielu medzi charakteristickými dennými LED svetlometmi hladko zapracovanými do masky.

Vďaka špičkovej, polovične zrkadliacej svetelnej technológii sa pri vypnutých denných svetlometoch premení tmavý chrómový vzhľad mriežky chladiča na tvar nápadne pripomínajúci drahokam.

Najlepšia bezpečnosť v triede

Užite si viac pokoja s najlepšími pokročilými asistenčnými systémami vodiča v triede a bohatý balík aktívnej bezpečnosti s množstvom inovatívnych funkcií.

Hyundai Tucson
Hyundai Tucson

Ako Tucson dosiahol revolučný dizajn

Progresívny dizajnový jazyk nového modelu Tucson čerpal inšpiráciu zo štúdie SUV vozidla Hyundai Vision T, ktorá sa predstavila v roku 2019 na výstave AutoMobility LA. Ostré uhly a futuristické tvary sa jasne zrkadlia aj v tomto novom kompaktnom SUV – v prvom SUV automobilky Hyundai, ktoré vzniklo podľa novej dizajnovej identity spoločnosti s názvom Sensuous Sportiness (zmyselná športovosť).

Veľkolepý komfort a pohodlie

Vyhrievané sedadlá vpredu aj vzadu, trojzónová klimatizácia s nepriamou distribúciou vzduchu, ale aj sklápanie zadných sedadiel na diaľku a zjednodušenie nastupovania urýchľujú prístup na sedadlá druhého radu a nakladanie batožiny. Tomu sa hovorí komfort.

Špičková konektivita na cestách

Najmodernejšia technológia zrkadlenia mobilných telefónov a špičková konektivita so službami umožňujú ovládanie vozidla prostredníctvom mobilného telefónu alebo hlasom. Súčasťou balíka s 10,25 palcovou navigáciou je aj päťročné predplatné služieb Hyundai LIVE Services.

Asistent jazdy na diaľnici (HDA)

Prvý raz sa do kompaktného SUV dostáva Asistent jazdy na diaľnici (HDA), ktorý zvyšuje bezpečnosť a komfort počas jazdy na diaľnici. Počas jazdy upravuje rýchlosť vozidla, udržiava odstup od ostatných vozidiel vpredu a zároveň aj vozidlo v jazdnom pruhu. Aktivuje sa jedným tlačidlom na volante.

Vecí, ktorými vás nový Tucson zaujme, je však oveľa viac. Dozviete sa o nich na www.hyundai.sk.

1/1
Zavrieť reklamu