Novoročné predsavzatia s CCC

21. januára 2021
Sprandi CCC

Určite si mnohí z vás dali nejaké to novoročné predsavzatie… a to sa u mnohých z vás týkalo tela, venovať sa viac sebe samému, viac sa hýbať, cvičiť, schudnúť… Ale ak ste si aj takéto predsavzatie nedali, veríme, že iba preto, že takýto životný štýl už vediete.

Každopádne, pripravili sme pre vás tip, ako cvičenie a športovanie zvládať príjemnejšie. Je ním pohodlná obuv.

Kvalitná športová obuv je dôležitejšia ako oblečenie

Nezáleží až tak na tom, či doma cvičíte v kraťasoch, teplákoch, alebo len v športovej podprsenke, ale na tom, čo máte obuté, áno. Pri každom kroku a poskoku vaše telo a kĺby cítia dopad celej vašej váhy. Preto by tenisky mali byť mäkké, ale nie zas také odpružené, aby sme necítili ani otrasy, keď pri behu doskakujeme na päty.

Keď sa hýbete, vaše chodidlá potrebujú mať pohodlie, aby vám tréningy nespôsobovali otlaky a tvrdo nestláčali chodidlo. Dnes už nie je v móde natesnať si nohu do úzkej topánky, ale nechať jej toľko priestoru, koľko potrebuje. Topánky by mali byť pohodlné, flexibilné a podrážka ohybná.

Náš tip:

Ak hľadáte pohodlnú a príjemnú obuv na cvičenie, objavili sme topánky Sprandi z novej kolekcie od spoločnosti CCC. Cvičenie s nimi bude určite príjemnejšie.

1/1
Zavrieť reklamu