Čo odporúča šéfredaktorka z prvej tohtoročnej Zázračnej planéty?

4. februára 2021
Zázračná planéta 1/2021

Slávni ľudia to veľmi často nemajú jednoduché – musia byť kreatívni, aj keď je im zaťažko, práca sa odbitím piatej hodiny nekončí a cestovanie sa často jednoducho vyslovene vyžaduje. A práve na cestách zahynulo viacerých známych Slovákov…

Spoločným menovateľom bolo často nepriaznivé počasie či snaha rýchlo sa dostať do dejiska nejakej udalosti. Ak ste boli niekedy zvedaví, ako zomreli mnohí slávni Slováci (a jeden Čech), bude vás zaujímať článok o tragických nehodách, ktoré postihli športovcov, politikov i podnikateľov.

Práve tento článok nájdete v novej rubrike Zázračnej planéty zameranej na históriu. V nej sa napríklad dozviete, kde sa ukrýva tajomné staroveké mesto Alexandria alebo ako sa vyrábalo víno pred 5 000 rokmi.

Ak vás zaujíma, ako sa ľudstvo posunie v roku 2021 vpred, máme pre vás aj článok o mnohých technologických či lekárskych vychytávkach, ktoré by sa mali práve v tomto roku stať bežnou súčasťou našich životov. Na naše cesty sa vydajú automaticky ovládané autá, autá na vodíkový pohon a olympiáda by nás mala zabávať nielen športovými výkonmi, ale aj plejádou robotov, ktoré budú v Japonsku sprevádzať návštevníkov na každom kroku.

Z redakcie Zázračnej planéty vám prajeme úspešný rok 2021 a veľa zaujímavých informácií.

K predplatnému časopisu Zázračná planéta teraz získate respirátor FFP2 alebo balíček vitamínov C + D3 zadarmo!

Objednávajte tu:  www.sportmedia.sk

1/1
Zavrieť reklamu