Najobľúbenejšia proteínová tyčinka vo Švédsku uvádza dnes na trh novinky. (Ne)bezpečne dobré a chrumkavé Barebells Double Bite

10. februára 2021

Kto ich pozná, vie, že Barebells nie sú obyčajné proteínové tyčinky. Sú to gurmánske kúsky, ktoré spájajú dokonalý chuťový zážitok so zdravým príjmom bielkovín. Presne oddnes si môžete vychutnať novinku Barebells Double Bites s dvomi novými príchuťami.

Barebells – najpredávanejšia proteínová tyčinka vo Švédsku. Spája kvalitu, luxusnú chuť a zdravie.

Na zdravie!

Nové maškrtenie si môžete vychutnávať bez výčitiek. V tyčinkách nie je žiaden pridaný cukor a táto drobná sladkosť je obohatená až o 16-17 g bielkovín, čo určite oceníte, najmä ak trénujete a dbáte o svoju postavu.

Dva v jednom – Barebells Double Bite, úplne nový proteínový snack s dvomi kúskami v každom balení.
Dva v jednom – Barebells Double Bite, úplne nový proteínový snack s dvomi kúskami v každom balení.

Dve nové lahodné príchute Barebells Double Bites sú krémovo-chrumkavé:

  • Caramel Crisp s chrumkavým lupienkami, zaliate maslovou karamelovou polevou a v krémovej čokoláde.
  • Chocolate Crisp s lupienkami a kakaom pre skutočných milovníkov čokolády – v kombinácii s jemnou, krémovou a slanou čokoládovou polevou. 

Prečo Double Bite? Každé balenie obsahuje dva kúsky.

Double Bites sú od 10. febuára 2020 k dispozícii na celom Slovensku v sieti drogérií DM a cez e-shop Premium Brands.

Vedeli ste, že?

Značka Barebells ponúka široký sortiment proteínových alternatív k sladeným pochúťkam a dezertom už od roku 2016? Produkty Barebells sú skutočným pôžitkom pre každého, kto chce uspokojiť svoje chute bez pocitu viny.

Pozrite si o nich niečo viac na www.premiumbrands.sk/barebells  alebo www.barebells.com a presvedčte sa, že Barebells nie sú obyčajné proteínové tyčinky.

1/1
Zavrieť reklamu