V prvom tohtoročnom Runningu sa venujeme…

15. marca 2021
Running 1 2021

…mnohým pútavým témam. Dočítate sa, že pravidelný beh má pozitívny vplyv na výkony za dverami spálne a že po výkone sa ženám sex vyslovene odporúča.

Ale pozor, len ten, ktorý sa končí orgazmom. Ten je vraj totiž efektívnym nástrojom na zotavenie. Ďalej sa dozviete, že ak chcete behať rýchlo, nepôjde to bez posilňovania nôh, zistíte, akých pravidiel sa držať, ak chcete schudnúť zdravo a natrvalo, čo jesť pred večerným behom, ako by mala vyzerať správna hydratácia bežcov či ako si pomôcť v prípade iliotibiálneho syndrómu, ktorý je známy aj ako bežecké koleno.

Ak vás zaujíma, ako možno prekonať bolestivý piriformis syndróm, kde si zabehať v Trnavskom kraji či ako sa efektívne pripraviť na preteky na päť kilometrov, desiatku, polmaratón a maratón, ste na správnom mieste.

Dúfame, že sa vám bude aj tento Running páčiť!

Náš tip: Najvýhodnejšie sa k časopisu Running dostanete s predplatným – ročné teraz získate aj s respirátorom FFP2 len za 13,90 € a dvojročné predplatné za 39,90 € s 1 kilogramom kávy Zlaté zrnko. Objednávajte tu: www.sportmedia.sk/predplatne/running

1/1
Zavrieť reklamu