Redakcia Zázračnej planéty odporúča…

1. apríla 2021
Zázračná planéta 2/21

…na Slovensku vládne spravodajským reláciám téma, ako si čo najefektívnejšie poradiť s pandémiou a ako urýchliť očkovanie. Vynárajú sa však pritom viaceré otázky. Očkovať alebo neočkovať? Ak očkovať, ktorou vakcínou? Je však bezpečná? Kto ju schválil? Kedy prídeme na rad?

Ak sa vám už pri čítaní či pozeraní správ stalo, že ste zostali absolútne zmätení, nie ste sami. V Zázračnej planéte sme si preto pre vás pripravili veľký prehľad vakcín, ich účinnosti a dostupnosti.

Ak si však chcete jednoducho oddýchnuť pri čítaní vedeckých zaujímavostí, určite vás zaujme aj zvyšok časopisu Zázračná planéta. Dozviete sa, prečo prohibícia v USA totálne zlyhala, ako sa pristáva s lietadlom alebo ako sa krajiny navzájom špehujú vesmírnymi satelitmi. Okrem toho vám poradíme krok za krokom, ako si vyrobiť jednoduchý domáci reproduktor, a zistíte, ako súvisí výkon ekonomiky s vášnivým bozkávaním.

Z redakcie Zázračnej planéty vám prajeme príjemnú jar a aby sme sa už všetci čoskoro dostali do poradia na tú „našu“ vakcínu.

Redakcia Zázračnej planéty

Náš tip: Ak Vás zaujíma nielen veda, ale aj história či zvieratá odporúčame zaujímavý balíček s predplatným troch časopisov: Zázračná planéta, Pravdivá história a Svet zvierat, ku ktorým získate teraz kávovar Tchibo Cafissimo a kapsule zdarma! Objednávajte tu: www.sportmedia.sk

1/1
Zavrieť reklamu