Nová príchuť – Sappé Aloe Vera Jahoda

16. apríla 2021

Novinka Sappé Aloe Vera s obľúbenou príchuťou jahôd.

Obľúbenosť a popularita nápoja Sappé Aloe Vera u konzumentov vo svete neustále narastá. S ňou rastie aj dopyt po ďalších zaujímavých príchutiach.

Na základe výberu spotrebiteľov spoločnosť Sappe Europe predstavuje novinku Sappé Aloe Vera Jahoda.

Veľké, šťavnaté kúsky dužiny liečivej rastliny Aloe Vera ponorené v osviežujúcom, lahodnom nápoji, plné chuti hádam najvoňavejších jahôd.

Toto spojenie tvorí ideálnu kombináciu pre tých, ktorí hľadajú na uhasenie smädu osviežujúci, chutný a zároveň aj funkčný nápoj.

Nápoje Sappé Aloe vera sú stále populárnejšie.

Aloe Vera je momentálne na svete čoraz populárnejšia rastlina, ktorá má mnoho blahodarných liečivých účinkov na naše telo zvonku i z vnútra. Jej listy sú zásobárňou vitality, lebo obsahujú veľké množstvo živín a zdraviu prospešných látok. Zbavuje ľudský organizmus škodlivých látok, podporuje imunitu, má protizápalové a protialergické účinky. Ničí vírusy a baktérie, urýchľuje hojenie rán, podporuje koncentráciu a sústredenie v náročných situáciách.

Výťažky z Aloe Vera obsahujú celú škálu vitamínov (A, B1, B2, B6, B12, C, E), minerálov  ako vápnik, fosfor, draslík, zinok, chróm, mangán,  proteíny teda jednoduché bielkoviny,   dôležité aminokyseliny, či enzýmy, ale aj cukry -sacharidy. Tak napomáha udržať normálnu hladinu cukru v krvi.

Obsahuje dôležité mastné kyseliny, saponíny (čistiace a antiseptické látky), liguín – drevitú látku so schopnosťou prieniku cez pokožku sliznice a antrachinóny (analgetické, antibakteriálne, proti plesňové a virucídne účinky).

Sappé Aloe Vera sa vyrába priamo na Slovensku, podľa tradičnej receptúry s použitím najmodernejších technológii. Certifikovaná Aseptická výrobná linka spĺňa tie najnáročnejšie hygienické normy a zároveň ponúka aj najvyššiu úroveň ochrany proti prítomnosti nežiaducich látok a mikroorganizmov. Tak zaručuje najvyššiu kvalitu nápojov pri zachovaní prirodzených vôní a chutí bez umelých aróm, zachovaní nutričných vlastností nápojov bez akéhokoľvek použitia konzervačných látok.

Sappé Aloe Vera jahoda sa predáva v PET fľaši s objemom 300 ml s novou vizuálne ladnou a zaujímavou etiketou. Najlepšie chutí vychladená.

Dostupné príchute Sappé Aloe Vera nápoja: Jablko, Hrozno, Limeta, Broskyňa a Jahoda.

www.sappeeurope.sk

Distribútor pre SR: www.italmarket.sk

1/1
Zavrieť reklamu