Ovocné pyré v kombinácii s jogurtom a cereáliami po novom

8. novembra 2021

Aj vy to určite poznáte. Dni, keď sa ledva stíhate najesť, ráno sa ponáhľate do práce, potom na nákupy alebo za inými povinnosťami a do toho by ste si chceli aj zabehať, ale kedy? Kedy to má človek stihnúť? Práve na takéto dni sú tu produkty značky DayUp – chutná kombinácia ovocného pyré, jogurtu a cereálií.

Čas je naša najvzácnejšia komodita. Každý deň má rovnakých 24 hodín, počas ktorých toho musíme toľko stihnúť. Občas si preto každý z nás želá, aby mal deň aspoň o pár hodín naviac.

Aby sme získali nejaký čas navyše, usilujeme sa nájsť príležitosti, ako čas ušetriť. Aj tento faktor je zodpovedný za extrémnu popularitu rýchleho občerstvenia a instantných jedál, ktoré sú rýchle, pohodlné a nezdravé. S tým je ale koniec. Produkty značky DayUp vám umožnia šetriť čas, ktorý by ste museli stráviť varením, a zároveň po ich konzumácii nemusíte mať žiadne výčitky pre rastúce brucho alebo upchaté cievy.

Základom produktov DayUp Classic je ovocné pyré v kombinácii s jogurtom a cereáliami. Takéto jedlo je nielen rýchle a pohodlné, ale aj zdravé a chutné. A popri tom vám poskytne dostatok energie, aby ste mohli urobiť všetko, čo ste si na daný deň naplánovali. Neobsahujú pridaný cukor, žiadne farbivá ani konzervačné látky, iba pyré z kombinácii tradičných aj exotických druhov ovocia, cereálie ako zdroj vlákniny a jogurt ako zdroj vitamínu D, ktorý posilňuje náš imunitný systém.

Ďalšou výhodou jogurtových kapsičiek DayUp je balenie, ktoré je pohodlné a hygienické. Kapsičky je možné konzumovať doma, ale aj v aute, v MHD alebo pri chôdzi. Nemusíte si robiť starosti s umývaním rúk ani sa nemusíte báť, že si zašpiníte obľúbené sako. V prípade, že nebudete vládať, kapsičku môžete jednoducho uzavrieť a zvyšok pokrmu si nechať na neskôr. Zároveň je to nesmierne praktické posilnenie pre bežcov, cyklistov alebo iných športovcov, ktorí sú dajú obzvlášť záležať na tom, čo jedia.

Potrebujete poobede nakopnúť?

Okrem jogurtových kapsičiek DayUp Classic sú v ponuke aj kokosové kapsičky DayUp Pearls. Tieto výživy sú skvelou náhradou poobedného zákusku. Kokosový krém v kombinácii s ovocným pyré a tapiokovými perličkami vás zasýti, poskytne vám energiu, aby ste sa vyhli poobednej „food kóme“, a zároveň vám nerozhádže kalorický príjem. Navyše, na výber máte zo šiestich jedinečných príchutí kombinujúcich exotické ovocie napríklad s kakaom. A už sme spomenuli, že všetky DayUp Pearls sú vegánske?

Každý z produktov DayUp Pearls obsahuje pyré z nejakého druhu tzv. superovocia, ktoré je prospešné pre vaše zdravie a umožňuje vám podať lepší výkon. Nájdete v nich granátové jablko, guavu, marakuju a ďalšie. Úlohou všetkých týchto zložiek je pozitívne vplývať na váš organizmus a podporiť jeho každodenný výkon, aby ste boli vždy na vrchole síl.

Jednoducho povedané, produkty značky DayUp môžu byť plnohodnotnou náhradou viacerých jedál dňa, ktoré vám umožnia plne sa sústrediť na váš výkon. Vďaka nim budete môcť zo svojho dňa doslova vytlačiť maximum a zároveň nemať zbytočné výčitky.

1/1
Zavrieť reklamu