BratiSLÁVA cyklistike! Endorphin Republic otvára svoj prémiový sport shop už aj na Slovensku

V Česku obľúbená športová značka Endorphin Republic otvára v Bory Mall v Bratislave novú predajňu – úplne prvú na Slovensku.

Ako v ostatných piatich predajniach v ČR, aj tu nájdete kvalitné športové vybavenie zamerané predovšetkým na all-season cyklistiku. Endorphin stavia na prémiové svetové značky a odbornú prácu svojich predajcov, ktorí sú sami nadšenými športovcami.

Svetové značky

Endorphin Republic ponúka bicykle a cyklistické doplnky od tých najlepších značiek.

Môžete si tu vyberať medzi prvotriednymi horskými i cestnými bicyklami SCOTT a vyladiť svoju cyklistickú výbavu pomocou oblečenia a doplnkov značiek SCOTT, Bergamont, Giordana, POC alebo Maloja.

Všetky bicykle sa tu doslova točia okolo najnovších technológií a nadčasového dizajnu.

Bicykle SCOTT sú napríklad testované v laboratóriách. Len čo prídu do Endorphinu, skúsení mechanici ich zostavia a nastavia zákazníkovi priamo na mieru. Cieľom je vždy dodať perfektne vyladený bicykel.

Endorphin Republic ponúka bicykle a cyklistické doplnky od tých najlepších značiek.

Profesionálna starostlivosť

Za Endorphin Republic stojí Antonín Strach, bývalý kondičný tréner českej lyžiarskej reprezentantky Šárky Strachovej.

„Endorphin Republic vznikla s cieľom ponúknuť amatérskym milovníkom športu takú starostlivosť, akú si bežne doprajú  profesionáli. Náš tím sa preto skladá zo skúsených mechanikov a hlavne z nadšených športovcov, z ktorých mnohí majú na konte celý rad majstrovských titulov, či dokonca svetových úspechov, a to práve predovšetkým v cyklistických disciplínach,“ hovorí zakladateľ značky.

V predajniach Endorphin sa tak stretnete so skutočnými expertmi, ktorí vám poradia, ako si vybrať ten najlepší bicykel, pridať potrebné doplnky, zlepšiť výkonnosť a užiť si každú jazdu na maximum.

V predajni Endorphin vám poradia odborníci.

Jazdite po celý rok

Celý Endorphin tím sa riadi heslom Neexistuje zlé počasie, len zlé vybavenie. V rámci tímových výziev sa tak miestni kolegovia navzájom hecujú, kto na bicykli našliape viac kilometrov, a to bez ohľadu na to, či je vonku práve víchrica alebo chumelica. Zásluhou pestrého sortimentu funkčného oblečenia a celoročného cyklistického vybavenia značky SCOTT sa sezóna nikdy nekončí a výhovorky už skrátka nemajú žiadnu šancu.

Neexistuje zlé počasie, iba nesprávne oblečenie.

Odmeny pre verných zákazníkov

Pre verných zákazníkov si Endorphin Republic pripravila Endorphin pas, ktorý odomyká celý rad odmien. Vďaka nemu sa športovci môžu tešiť z výhodnejšieho a rýchlejšieho cykloservisu, získajú prednostný prístup k výpredajom a dopravu tovaru zdarma, či dokonca zažijú súkromné nákupy s expertom.

Aby ste si založili Endorphin pas, stačí navštíviť web endorphinrepublic.sk, ktorý takisto funguje ako multifunkčný e-shop. Sú tu všetky produkty vrátanie bicyklov a cyklodoplnkov a ich výber i objednanie je možné ďalej konzultovať cez WhatsApp video alebo online chat.

Len pozor, môže sa vám ľahko stať, že okrem športovej výbavy budete s Endorphin nadšencami riešiť úplne všetko okolo cyklistiky – od posúvania výkonnosti až po získavanie lepšieho pocitu z každého výjazdu.

Endorphin Republic

Vyrazte za endorfínmi:

endorphinrepublic.sk
– prémiový sport shop v Bory Mall v Bratislave otvorený každý deň.

1/1
Zavrieť reklamu