BratiSLÁVA behaniu! Endorphin Republic otvára svoju prémiovú športovú predajňu na Slovensku

11. novembra 2021

V Česku obľúbená športová značka Endorphin Republic otvára novú predajňu v Bratislave, úplne prvú na Slovensku. Rovnako ako ostatných päť predajní v Česku ponúka kvalitné športové potreby zamerané na outdoorové športy, ako je beh, cyklistika, lyžovanie a turistika.

Endorphin vsádza na prémiové svetové značky a odbornosť personálu, ktorý tvoria nadšení športovci.

Bežecká výbava tých najlepších značiek

Endorphin Republic je doslova posadnutá behom. Preto ponúka bežeckú obuv, oblečenie a ďalšie doplnky tých najlepších značiek.

Na výber tu máte z prvotriednych trailových aj cestných tenisiek SCOTT, ultraľahkej bežeckej obuvi On, vyskúšať môžete barefoot running s populárnou značkou Altra.

Bežeckú výbavu si môžete vylepšiť bežeckým oblečením značiek Odlo, SCOTT, On alebo Crazy.

Všetky prezentované bežecké značky spája nadšenie pre dizajn, inovácie a objavovanie nových technológií. Napríklad bežecká obuv On je spoločným vynálezom tímu ultramaratóncov a vedcov, ktorí navrhli revolučnú tenisku, ktorá behanie posúva na vyššiu úroveň. Tenisky ponúkajú rýchly a pevný odraz, zároveň však mäkký došľap – ako na obláčiky. Značka On je preto známa slovným spojením „running on clouds“ a týmto teniskám sa hovorí „Cloudy“.

Profesionálna starostlivosť je samozrejmosťou

Za Endorphin Republic stojí Antonín Strach, bývalý kondičný tréner českej lyžiarskej reprezentantky Šárky Strachovej.

„Endorphin Republic vznikla s cieľom ponúknuť rekreačným milovníkom športu takú starostlivosť, akú bežne dostávajú profesionáli. Náš tím preto pozostáva z nadšených športovcov, z ktorých mnohí majú na konte celý rad majstrovských titulov či dokonca svetových úspechov,“ hovorí zakladateľ značky.

V predajniach Endorphin sa preto stretnete so skutočnými expertmi, ktorí vám poradia, ako si vybrať ideálnu bežeckú obuv, pridať dômyselné vychytávky, zlepšiť si výkonnosť a užiť si každý jeden beh úplne na maximum.

Už žiadne výhovorky! Behajte celý rok

Celý Endorphin tím sa riadi heslom: „Neexistuje zlé počasie, len zlá výbava.“ V rámci tímových výziev sa kolegovia navzájom „hecujú“, kto nabehá viac kilometrov, a to bez ohľadu na to, či vonku akurát zúri víchrica alebo fujavica.

Vďaka pestrému sortimentu funkčného oblečenia a all-season bežeckého vybavenia značky SCOTT sa sezóna nikdy nekončí a výhovorky už skrátka neobstoja.

Užívajte si odmeny pre verných zákazníkov

Pre verných zákazníkov Endorphin Republic pripravila Endorphin pas, ktorý odomyká množstvo odmien. Vďaka nemu si športovci môžu urobiť radosť nákupnými poukážkami na bežecké a iné športové vybavenie, získajú prednostný prístup k výpredajom a dopravu tovaru zdarma.

V predajni Endorphin Republic nájdete tie najkvalitnešie veci pre bežcov, cyklistov a na ďalšie iné športy.

Na založenie Endorphin pasu stačí navštíviť stránku endorphinrepublic.sk, ktorá je zároveň e-shopom. Na webe nájdete všetky produkty vrátane bežeckých tenisiek, oblečenia a doplnkov. Ich výber je možné konzultovať cez WhatsApp video alebo online chat. Ale pozor, môže sa vám ľahko stať, že okrem športovej výbavy budete s nadšencami z Endorphin riešiť úplne všetko ohľadom behu od zvyšovania výkonnosti až po zdokonaľovanie odrazu či došľapu.

Vyrazte za endorfínmi s Endorphin Republic.

1/1
Zavrieť reklamu