Aké je to trénovať s Jánom Volkom, slovenským šprintérom a halovým majstrom Európy v behu na 60 metrov?

O tom môžu hovoriť výhercovia súťaže, ktorí si užili deň s Jánom Volkom, ambasádorom značky Geberit AquaClean.

Spoločnosť Geberit je hlavným lídrom v oblasti sanitárnych produktov v Európe a na ich stránkach prebiehala súťaž, vďaka ktorej sa 10 šťastných výhercov mohlo zúčastniť tréningu s Jánom Volkom, slovenským šprintérom, halovým majstrom Európy v behu na 60 metrov a zároveň ambasádorom značky Geberit AquaClean. Ako nakoniec tento výnimočný deň vyzeral? Pozrite sa spolu s nami.

Tréning s Jánom Volkom

Výherný deň začal otvorenou a uvoľnenou diskusiou s Jánom Volkom a jeho trénerkou Naďou Bendovou. Diskusia priniesla množstvo otázok a ešte viac odpovedí z oblasti športu a zdravej životosprávy. Diskutujúci sa dozvedeli viac o tom, ako prebiehajú samotné tréningy či príprava na súťaže, ako sa dá dosiahnuť maximálny športový výkon, ale aj o tom, ako sa starať o seba, svoje zdravie a svoje telo.

Deň sa začal uvoľnenou diskusiou s Jánom Volkom

Po diskusii nasledoval hlavný a najočakávanejší bod programu – tréning na štadióne X-bionic Sphere, obohatený ďalšími užitočnými informáciami o správnej technike behu, držaní tela či dýchaní.

Všetky svoje získané poznatky si mohli výhercovia otestovať na záver tréningu, kedy si každý z nich vyskúšal beh na 60 metrov na čas.

Od Jána Volka sa účastníci mohli veľa naučiť

Príjemným zavŕšením celého dňa bol spoločný obed. Priateľská súťaživá atmosféra, kvalitný tréning, slnečné počasie a chutné jedlo. Výhercovia súťaže prežili naozaj výnimočný deň s Jánom Volkom, z ktorého si odniesli nielen veľa nových vedomostí a „svalovicu“, ale aj nezabudnuteľné spomienky.

Krásne a užitočne strávený deň.

Pozrite si krátky zostrih namáhavého tréningu s Jánom Volkom.

Viac o súťaži a dni strávenom s Jánom Volkom si môžete pozrieť tu: www.geberit-aquaclean.sk

1/1
Zavrieť reklamu