Darujte na Vianoce celoročnú motiváciu s časopismi Relax a Running

23. decembra 2021

Stále si lámete hlavu nad vianočnými darčekmi a nechcete darovať zbytočnosti? Máme pre vás tip na užitočnú vec, ktorá vašich blízkych neomrzí už pár dní po Vianociach. Kedykoľvek im príde nové číslo magazínu, nájdu v ňom motiváciu ako lepšie behať, žiť zdravšie, športovať, žiť aktívnejšie alebo kam ísť na pekný výlet alebo cyklovýlet.

Pre koho je magazín Relax?

Magazín Relax inšpiruje. Inšpiruje a dáva skvelé tipy, čo robiť v každom ročnom období. Napríklad kde sa ísť cez leto bicyklovať a cez zimu lyžovať či skialpovať. S týmto magazínom budete držať krok s tým, čo sa momentálne stáva populárnym športom medzi aktívnymi ľuďmi a s aktuálnymi trendami zdravého životného štýlu. V každom čísle sa pozriete aj do svojho vnútra, ale získate aj veľa praktických tipov, ako sa starať o seba, svoj domov a svojich blízkych.

Je to časopis pre ženy a pre celú rodinu.

Pre koho je magazín Running?

Ak máte vo svojom okolí niekoho, kto rád beháva alebo viete, že by veľmi chcel začať, pomôžte mu s tým. Magazín Running vychádza päťkrát do roka a nájdete v ňom odpovede na všetky otázky, ktoré sa týkajú behu. To znamená, ako s behom začať, ako sa zlepšiť v rýchlosti alebo vo vytrvalosti, rôzne tréningové plány, ak chcete natrénovať na preteky podľa ich dĺžky, ale aj to, ako si pri behu udržať zdravie alebo čo robiť pri rôznych bežeckých zraneniach. Samozrejme, rieši sa aj bežecká strava, kedy a čo jesť pred alebo po behu, a doplnkové cviky pre bežcov.

Inšpirujte svojich blízkych a doprajte im zdravú motiváciu na celý nový rok. Alebo pre nich spravte ešte niečo lepšie a darujte im predplatné časopisu až na 2 roky.

K dvojročnému predplatnému získate grátis kolagén Pouri a k ročnému predplatnému kvalitnú športovú čelenku Garmin.

Text: Redakcia
Foto: Shutterstock

1/1
Zavrieť reklamu