Pripravte svoj domov na perfektný valentínsky večer

17. januára 2022

Blíži sa sviatok všetkých zamilovaných. Pokiaľ patríte medzi tých, ktorí si nenechajú ujsť príležitosť ho osláviť, je na čase začať plánovať ten správny program a výzdobu. Ak si na tento sviatok nepotrpíte, možno vás inšpirujeme, ako osláviť svoju lásku, kedykoľvek sa vám zachce.

Plánujete osláviť Valentína v pokoji svojho príbytku? Potom určite premýšľate nad tým, ako túto príležitosť poňať. Nasledujúci návrh má tri kroky: začnite dobrou večerou, potom si dajte obľúbený film a podarený večer zakončite v spálni. Ako? To už je len na vás!

Láska prechádza žalúdkom

Takže kde inde začať ako v kuchyni a jedálni. Ak ste zohraná dvojka a nechcete svoju drahú polovičku prekvapiť, naplánujte si spoločný večer od A do Z. Vyberte si jednoduché a ľahké jedlo, ktoré vo dvojici pripravíte raz dva a navyše vás nebude celý večer tlačiť v žalúdku. Ideálne recepty sú napríklad šafranové rizoto, cestoviny s morskými plodmi alebo nesmažené ázijské rolky plnené zeleninou s arašidovou omáčkou.

Foto: Möbelix

Aby bol zážitok mimoriadny, venujte patričnú pozornosť dizajnu svojej slávnostnej tabule. Vyleštite príbory, vytiahnite látkové obrúsky a najlepšie poháre. Ak ste naozaj romantická duša, môžete si pre túto príležitosť prichystať špeciálnu výzdobu vlastnej výroby: napríklad srdiečka vystrihnuté z lesklého papiera. V žiadnom prípade nesmú na stole chýbať sviečky a perfektnou bodkou bude bohatá kytica vo váze.

Foto: Möbelix

Spoločná pohoda v obývačke

Foto: Möbelix

Po chutnej večeri je čas sa presunúť do obývačky. Vo februári vonku často mrzne, preto nezabudnite mať po ruke huňatú deku, do ktorej sa zabalíte pri sledovaní filmov o láske alebo veselých komédiách. Pohovku pre túto príležitosť vybavte množstvom útulných vankúšikov a môžete pridať aj nejakú tú kožušinu. Intímnu atmosféru naladíte pomocou lampášov a stmievateľného či dekoratívneho osvetlenia. Čerešničkou na torte bude príjemná vôňa z aromalampy či difuzéra.

Romantické chvíle v spálni

Foto: Möbelix

Ani v nej nesmie chýbať svetlo sviečok. Patrične vynikne lákavé pohodlie kráľovsky ustlanej postele. Dajte si naozaj záležať a nápadito vrstvite prikrývky jednu na druhú. Synonymom romantiky sú obliečky v nežných tónoch ružovej či fialovej alebo s kvetinovými vzormi. Dokonalosť dosiahnete použitím baldachýnu. Aj v spálni má v zime opodstatnenie kožušina, avšak na podlahe – uvidíte, ako ju oceníte, až ráno vystrčíte bosé nohy spod periny. Skrátka, myslite na všetko, aby vám nič nemohlo pokaziť nezabudnuteľné dojmy z valentínskej oslavy.

Zdroj: Möbelix

1/1
Zavrieť reklamu