Slobodné cestovanie otvára lepší svet. Preto BUBO ponúka počas 3 dní zľavy až 50 %!

Cestovanie Srí Lanka vlak. Foto: Shutterstock

Ľudia potrebujú slobodu a nové zážitky, ktoré prináša cestovanie. Svet je vtedy krajší, ľudia lepší. Preto sa cestovná kancelária BUBO, ktorá je najväčšou cestovnou kanceláriou v oblasti poznávacích zájazdov na Slovensku aj v Čechách rozhodla túto myšlienku podporiť, a počas 3 dní už čoskoro ponúkne až 50 % zľavy.

Najväčšie zľavy roka na 1888 termínov zájazdov nabehnú už čoskoro, akcia bude prebiehať od 4.4. do 6.4.2022. Kam by ste sa vybrali? Objavovať dávnu históriu Mezopotámie v Iraku, do exotiky ako Kuba, Srí Lanka či Vanilkové ostrovy, či do prírody, aká je na Galapágoch? Alebo by ste išli rovno na cestu okolo sveta lietadlom, s ktorým navštívite všetkých 7 divov sveta? Vytipujte si svoj vysnívaný zájazd už dnes a nezmeškajte termín jeho rezervácie.

Prečo sa cestovná kancelária BUBO takto rozhodla?

Otvorte s BUBO lepší svet

Keď sme v novembri 2019 oslavovali 30 rokov slobodného cestovania, ani by sa nám neprisnilo, že už o pár mesiacov sa hranice opäť zatvoria.

Dva roky mohol každý z nás pozorovať, čo ohľaduplné cestovanie znamená pre svet a že izolácia a zatváranie hraníc prináša smútok, materiálnu chudobu, prehlbuje rozdiely a plodí zlo.

To, kam vedie izolácia, predstava o nadradenosti vlastného národa a bezohľadnosť voči túžbam a životom iných, sledujeme teraz s hrôzou u našich susedov na Ukrajine.

Najvyššie zľavy roka

Dva roky sme zatínali zuby a tvrdo pracovali, aby sme pripravili lepší svet pre vás. A dnes vám k tomu ponúkame najvyššie zľavy roka až 50% na 1888 termínov našich zájazdov. 

Odporúčame neváhať, počet akciových miest na každý termín je silno obmedzený. Zľava sa nedá kombinovať s inou zľavou a je spojená s výhodami BUBO Garancie. Vyberte si svoj zájazd už dnes a prihláste sa na dovolenku snov s BUBO.

100% BUBO garancia

Ak bol niekedy dôvod cestovať so skúsenou cestovnou kanceláriou, je to dnes! Odleťte so 100% garanciou! Zrušte zájazd bez udania dôvodu 14 dní pred odletom, nebojte sa pozitívneho testu na covid ani zmenenej politickej situácie. Chránime vás pred odletom, na dovolenke aj po nej.

Viac informácií: bubo.sk/lepsi-svet

Foto: Shutterstock

1/1
Zavrieť reklamu