Leto pod taktovkou Niceboy so ZĽAVOU 20 %

24. júna 2022

Bez niektorých technologických vychytávok si už ani nevieme predstaviť život, a už vôbec nie leto! Pre čitateľov relaxgamazin.sk máme zľavu 20 % na nižšie spomenuté produkty Niceboy.

Na akú elektroniku si potrpíte vy? Kvalitný zvuk na letné párty, slúchadlá pre chvíle osobnej pohody alebo aktívny život so smart hodinkami? Toto sú naše Niceboy tipy, ktoré vás privedú až ku zľavovému kódu.

Voľné ruky a krištáľovo čistý zvuk

Čo by to bolo za leto bez počúvania svojej obľúbenej hudby? Bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE Beans spĺňajú všetky pokročilé kritériá. Krištáľovo čistý zvuk, skvelé bassy vďaka technológii MaxxBass, komfortné nosenie a výdrž až 20 hodín. To všetko dopĺňa krásny minimalistický dizajn. Zoberte si ich na tréning, výlet či pláž.

Hodinky, ktoré s vami vydržia celú dovolenku

A to doslova! Desať dní bežného používania bez nabíjania sú pre ne hračka. Či už idete na dovolenku oddychovať alebo športovať, smart hodinky Niceboy X-fit Watch Pixel poctivo zaznamenajú celú vašu aktivitu aj neaktivitu. Spánok, spálené kalórie, pitný režim či počet krokov sú pre ne samozrejmosťou. Nerozhádže ich ani piesok na pláži či pár kvapiek dažďa. Cez dotykový displej môžete ovládať hudbu, prijímať hovory, a čítať správy a upozornenia. A aby sme nezabudli, dokonale sa prispôsobia vášmu outfitu – ponúkajú až 50 dizajnov ciferníkov. Stačí si len vybrať!

Dámska jazda ako z filmu

Kto vravel, že akčná kamera je potrebným vybavením len pre šialených adrenalínových nadšencov? My určite nie. Navyše má toľko výhod! Čo tak si vytvoriť kvalitné video zo všetkých letných zážitkov? Vytvorte si vlastný film, ktorý rozhodne nenakrútite telefónom. Kamera Niceboy VEGA X Star je na rozdiel od mobilu malá, ľahká, odolná a urobí celú technickú prácu za vás. 4K rozlíšenie sa postará o dokonalý obraz, stabilizácia obrazu X STEADY zaistí profesionálny dojem. O roztrasené zábery sa teda nemusíte báť. Vy len stlačte tlačidlo a užívajte si letné radovánky. Kamerou môžete odfotiť aj skvelé fotky a vďaka dvom displejom budete mať hľadáčik v tom správnom zábere.

Nezničiteľný reproduktor do dažďa aj na pláž

Bezdrôtový reproduktor Niceboy RAZE 3 Radion je odolný borec, ktorý sa po páde do bazénu, mláky alebo piesku nerozplače a ani nerozbije. Má totiž robustnú pogumovanú konštrukciu so stupňom krytia IP67. Zabaľte si ho do plážovej tašky, pripnite na batoh alebo zaveste na balkón. Za všetkých okolností si užijete dokonalý zvuk – a to až neuveriteľných 24 hodín. Ďalšou výhodou je výkon 24W, čo je slušná nálož energie. Poslúži aj ako powerbanka pre vybité telefóny a hudbu prehrá aj z USB či SD kariet.

Vybrali ste si? Kúpte si svoj obľúbený produkt so zľavou 20 %!

Chceme, aby ste si leto užili naplno. Využite zľavový kód RELAX20 na produkty spomenuté v tomto článku. Kód platí od 27. júna do 10. júla 2022 a možno si ho uplatniť na: www.niceboy.eu.


Text a foto: Niceboy

1/1
Zavrieť reklamu